Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám si k ps4 koupit i herní PC?

Od: drewntrs odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, vlastním PS4, a přemýšlím o koupě herního pc. Ovšem nevím, jestli se to vyplatí. Bojím se, že PS přestanu používat.. Je tedy chytré koupit si i počítač?
Nvidia Geforce Gtx 1060 6gb
Core i5-3470 3gb GHz-3,8GHz turbo 6 čtyři jádra
8 gb ram(zvažuji 16gb)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

a jakou reakci čekáš? O co ti vlastně v dotazu jde...co se vyplatí?..jak? v čem?

drewntrs
hodnocení

No jde mi o to, jestli se to vyplatí, nebo ne.
krtek66

znovu...co se má vyplatit...

já mám třeba ntb a ps4 pro...a jsou určité typy her, které na konzoli mám raději než na pc...na konzoli určitě nebudu hrát střílečky kvůli ovládání a míření a na pc zase třeba závody aut.. (to nehraju ani tak)...na ps4 valím diablo..to je třeba konzolově lepší...jsou zase třeba exkluzivky co na pc nejsou...nikdo nezná tvé preference

hodnocení

0x

Píšeš herní PC, ale komponenty moc herní nejsou.

drewntrs
hodnocení

Ale na většinu her mi stačí. Hry jako GTA V, PUBG atd. rozjede.

hodnocení

0x

U konzole máš výhodu optimalizace hry přímo pro HW. U PC si budeš muset pohrát s nastavením detailů, aby vše šlo plynule. Taky u PC je naprosto jiné ovládání. Pokud několik let hraješ na konzole nebude tě to ze začátku bavit ovládat klávesnicí. Zvyk je zvyk.

PC by mělo smysl pokud bys měl hrát hry, které nejsou pro PS. Jinak to smysl nedává. Osobně mi přijde na hraní jedno zařízení akorát. Jen bys dělil čas mezi dvě a pokud už teď vyžiješ s jedním tak proč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]