Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jako operátora používám T mobile a v posledních asi 2 měsících se o dost zhoršila kvalita signálu.Nezáleží na tom, jestli jsem na chalupě nebo ve městě, kde je kvalitní zasíťování, prostě je to stále slabé.Když to porovnám s rodinou, tak u těch je to se signálem podstatně lepší a tak si myslím, že to bude asi mobilem.Mám Samsung J5 2016, používám ho asi necelé dva roky, jinak jsem s ním spokojená. Pokud budu kupovat jiný, citlivější na signál, doporučili byste nějaký - např.Honor nebo Huawei?
Děkuji za vaše tipy.
Samozřejmě, že podle popisu to není signálem, ale telefonem. Já používám Huawei P9 Lite a jsem s ním spokojen. Když přišel na trh, stál 7000Kč. Je stále na trhu, dnes už za solidní cenu. Např. zde: google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.