Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný MP3 přehrávač za přijatelnou cenu

Od: theczechtayen odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych od Vás poradit. Chci koupit MP3 přehrávač jako dárek za nějakou rozumnou cenu, přibližně kolem 3000 kč. Požaduji především vysokou kapacitu a slušnou výdrž baterie. Jako velké PLUS jistě uvítám i podporu CZ a v zeleném provedení, jelikož je pro osobu, která anglicky neumí a miluje zelenou barvu.

Aktuálně můj výherce je: l-e.cz/... (i když CZ ani zelenou barvu nesplňuje)

nenašel by se za tu cenu i lepší? Jaký máte na něho názor? Používá ho někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

S kapacitou opatrně, nemá vlastní paměť, je třeba jej opatřit paměťovou kartou. A taky záleží jaké sluchátka, protože přeci jen je to "hifi" přehrávač a sluchátka nejsou součástí balení.

ALE.

Je to ta nejlepší věc co jsem si za poslední roky pořídil. Před pár lety jsem měl SANSA disk a bylo to super, jenže se porouchal a konec. Dlouho jsem hledal náhradu, měl jsem Philips a já nevím co všechno, až jsem se naštval a pořídil toto.

A naprostá špička.

doplněno 25.08.18 17:57:

@theczechtayen podporuje to microSD, ale já mám microsdxc, ale to jen proto, že jsem plánoval tam mít veškerou hudbu včetně mluvených audioknih a hudby ve formátu FLAC, ale protože poslouchám hudbu náhodně, pletlo by se mi do toho všechno, tak tam mám jen asi 10Gb hudby. Sluchátka co mám, jsou špunty senncheiser, a předešlé přehrávače, nedokázali sluchátka plně využít, a to ani mobilní telefon. Po připojení k Fiiu, jsem si sedl na zadek. Určitě jsou ale i levnější přehrávače s rádiem, sluchátk i vnitřní pamětí, já ale píšu svou zkušenost s výrobkem, za který dám ruku do ohně.

theczechtayen
hodnocení

S paměťovou kartou počítám, jen je to MicroSD nebo MicroSDXC? Nikde jsem nenašel, který typ konkrétně. Musím použít nějaká specifická sluchátka? Ohledně HIFI se moc nevyznám, tohle jsem nikdy řešit nemusel.

matesj
hodnocení

0x
Mp3 umí každý telefon...za 3.tis...to by musel být ze zlata...tak do 500,-
theczechtayen
hodnocení

Samozřejmě, že umí. Nejsem blbý, abych to nevěděl. Každopádně MP3 přehrávač se tu hojně využívá a tak by byl i ideálním dárkem.

matesj
tipa.eu/...
Hlavně drahý dárek...
theczechtayen
hodnocení

Nejlevnější u nás MP3 je za 800 kč, neptám se na nejlevnější, ale na nejlepší v cca 3000 kč. Což můj dotaz jsi očividně nepochopil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]