Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych od Vás poradit. Chci koupit MP3 přehrávač jako dárek za nějakou rozumnou cenu, přibližně kolem 3000 kč. Požaduji především vysokou kapacitu a slušnou výdrž baterie. Jako velké PLUS jistě uvítám i podporu CZ a v zeleném provedení, jelikož je pro osobu, která anglicky neumí a miluje zelenou barvu.
Aktuálně můj výherce je: l-e.cz/... (i když CZ ani zelenou barvu nesplňuje)
nenašel by se za tu cenu i lepší? Jaký máte na něho názor? Používá ho někdo?
S kapacitou opatrně, nemá vlastní paměť, je třeba jej opatřit paměťovou kartou. A taky záleží jaké sluchátka, protože přeci jen je to "hifi" přehrávač a sluchátka nejsou součástí balení.
ALE.
Je to ta nejlepší věc co jsem si za poslední roky pořídil. Před pár lety jsem měl SANSA disk a bylo to super, jenže se porouchal a konec. Dlouho jsem hledal náhradu, měl jsem Philips a já nevím co všechno, až jsem se naštval a pořídil toto.
A naprostá špička.
@theczechtayen podporuje to microSD, ale já mám microsdxc, ale to jen proto, že jsem plánoval tam mít veškerou hudbu včetně mluvených audioknih a hudby ve formátu FLAC, ale protože poslouchám hudbu náhodně, pletlo by se mi do toho všechno, tak tam mám jen asi 10Gb hudby. Sluchátka co mám, jsou špunty senncheiser, a předešlé přehrávače, nedokázali sluchátka plně využít, a to ani mobilní telefon. Po připojení k Fiiu, jsem si sedl na zadek. Určitě jsou ale i levnější přehrávače s rádiem, sluchátk i vnitřní pamětí, já ale píšu svou zkušenost s výrobkem, za který dám ruku do ohně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.