Nejste přihlášen/a.
Krásný den všem. Chtěl bych si prosím zkusit poradit s výběrem mob.operátora. V prosinci mi končí smlouva u Vodafone. Momentálně platím 399kč měsíčně a mám v tom 150min volání do všech sítí,20sms do sítě Vodafon,500mb dat. Uvažuju nad změnou,prioritou je abych měl víc dat,pro mě je 500mb málo. Zatím jsem nijak zvlášt neprocházel nabídky operátorů,chtěl jsem se zeptat zdejších členů,zda by mi neporadili kam se obrátit. Každou chvilku čekám,kdy se mi ozvou z Vodafone s nabídkou prodloužení smlouvy. Má smysl zkoušet něco usmlouvat? jaký máte zkušenosti Vy? Neomezený tarif nechci,je to již dost peněz a pro mě zas zbytečná věc. Spíše bych šel i s tou moji stávající cenou níž. Děkuji všem za případnou reakci na můj dotaz. Krásný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.