Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sport na O2

Od: kolobezka2® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat(protože tomu nerozumím).V televizi je reklama, že pokud se chci dívat na sportovní přenosy mám si to? koupit v jejich prodejně O2.Co si mám koupit a nebo jak to udělat? Díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

Tak já se přidám - připadá mi to jako pěkná sviňárna jak nás ty společnosti oblbují , včetně ČT SPORT a podobně.

Jestli se nemýlím tak si televize (včetně satelitních vysílání ) pěkně mezi sebou nakoupili práva na vysílání různých druhů sportu každá společnost něco a když tedy máme zájem se na nějaký určitý sport dívat tak si zákazníku pořiď a zaplať snad všechny satelitní provozovatele ,( namátkou Digi, Skylink, O2 a pod.).) nebo jen jednoho co tě konkrétně hodně zajímá - ale mi si to pro příští rok prohodíme a ty zákazníku si trhni nohou.

No není to odpověď tak sory ale musím si postěžovat.

hodnocení

0x

http://www.o2tv.cz/
Tady je jejich stránka.Máte tam nabídku za kolik chcete daný balíček.
Ono Vás to postupně navede až se dostanete k operátorovi a ten s Vámi vše vyřídí ;)

hodnocení

To je pěkný, ale máme jen anténu na střeše,základní programy,žádné digi ani satelit.Tak kam ten balíček strčit?

ten baílček Vám strčí do pevné telefoní přípojky
jabraka*

nebo do mbilní telefonní přípojky.

JABRAKA

kolobezka2® - jestli se nepletu, tak pro sledování O2 TV musíte mít chytrou digitální televizi, ke které připojíte settopbox, který vám dodají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]