Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilního telefonu

Od: lenkaa* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den chtěla bych prosím doporučit mobilní telefon a rozhoduji se mezi Xiaomi Mi A2 64 GB LTE,HUAWEI Mate 10 Lite a Samsung Galaxy A5 (2017), s tím že nejčastěji používám fotoaparát a aplikace: instagram, facebook, snapchat, pinterest a GardenSpaces, předem děkuji za odpověď. :) :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

Mě osobně se více líbí takový Xiaomi Mi A2 Lite, škoda jen chybějícího NFC a procesor z většího bratříčka. Jinak Mi A2 není podle mě žádná velká sláva a ta bradavice na zádech (raději asi Redmi Note 5)... Co třeba Nokia 6.1, 7 Plus nebo počkat na 6.1 Plus, co se týče Android One. Huawei určitě nebude špatná volba, i když mě osobně moc nesedí. Samsung je pro mne zase dost nezajímavý telefon, ale neříkám, že špatný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]