Mám Samsung galaxy note 8 a chtěla bych si na něj pořídit nové ochranné sklo, protože to, co mám už prasklo na okraji a ani nevím, jak se to stalo. Fólii nechci určitě, sháním tvrzené sklo, ale vůbec nevím jaké. Uvažovala jsem nad Panzerglass, ale slyšela jsem na něj až moc negativních recenzí. Je tu někdo, kdo tomu rozumí a uměl by dobře poradit, nebo je lepší se rozvnou zeptat někde v obchodě?
Když, tak kupuji nějaké sklíčka z ebay za pár korun. Kvalitativně se většinou vyrovnají těm úžasným a odolným šméčkům, co tu prodávají za pětikila a za tu cenu jich mohu mít deset.
Tyhle věci řeším přes alliexpes, kde objednám třeba 3 najednou a za 14 dní až měsíc je mám doma. Stojí to pár dolarů a mám na výměnu. Ty v různých obchodech, co za ně včetně dvouminutové aplikace dáte 3 a víc stovek, jsou beztak většinou ty samé. Hledám něco, co se jmenuje glass a typ telefonu, má kulaté hrany 2,5D, tloušťku cca pod 3 mm, tvrdost 9H, s dopravou zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.