Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galaxy A8

Od: modry* odpovědí: 11 změna:

Ahoj :)

Zvolil jsem jako svůj nový telefon Galaxy A8 ;)

Chtěl bych se vás zeptat jaká barva se vám nejvíce líbí Zlata nebo Grey?

Galaxy A8

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zvolil bych Black, ale když tuto možnost neuvádíte, tak Grey (Gold je pro holky nebo snobské frajírky). Zdravím!

hodnocení

0x

"Zlata nebo Grey?"

Já bych váhal mezi "Gold" a "Šedou" ;).

Ale rozhodl bych se pro černou.

doplněno 17.08.18 19:28:

Černá je nezajímavá? No možná *nevi*, ale já mám telefon na telefonování, ne na to aby byl zajímavý. Mimochodem - o co je zajímavější ta šedá?

modry*
hodnocení

Přemýšlím nad tím a máte pravdu :)

Stejně to bude často v obalu...

Nebylo by lepší koupit s8? :D

modry*
hodnocení

Samsung Galaxy S8 stojí 13 990 Galaxy a8 v akci ! 10 tisíc jinak kolem 13 CZ distribuce

modry*
hodnocení

Černá mi přijde na tomhle telefonu nezajímavá

pandulak
hodnocení

0x

zvolil bych černou, nebo Black

hodnocení

0x

Já mám vždy telefon zlatý, pokud je v nabídce. Prostě se chci odlišit od stáda.

modry*
hodnocení

Nad tím jsem tak přemýšlel :)

šedo fialová ,, je hezká ,, ale mám strach abych nevypadal jak buzna :D a zlatá tady kolega říkal :D škoda že není stříbrná ta je hezká

Vzpomněl jsem si ještě, že jsem taky měl bílý (je to efektní), ale ten v nabídce není. Pouzdra nepoužívám (dokud, jsem chodil do práce, tak samozřejmě ano, to bych ho poškodil).

still10k*

Také mám teď zlaté Lenovo. Černých, šedých a modrých telefonů jsem měl několik, chtěl jsem změnu. A nelituji, i po roce se mi ta zlatá barva stále líbí.

Ale firemní mobil mám stále černý, v podnikání se decentní barvy vyplácí. Předsudky a tak. Viz. Ben *smich*

vernon
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]