Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit redukci na strojek z Asie?

Od: danuska* odpovědí: 9 změna:

Dd,koupila jsem kosmetický strojek přímo od výrobce v Hong Kongu, ale prostě jsem zapomněla, že výrobky pro asijský trh nejsou kompatibilní s našimi zásuvkami. Fota přikládám, je tam nafocen na dvou fotkách i travel adapter. Má někdo zkušenost s koupí redukce na české zásuvky? Ráda bych koupila redukci nejlépe v českém eshopu, zatím marně hledám. Jsem technický antitalent :).Děkuji *slunce*

Kde koupit redukci na strojek z Asie?
Kde koupit redukci na strojek z Asie? #2
Kde koupit redukci na strojek z Asie? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Heureka jich najde spoustu

doplněno 17.08.18 20:25:

danuska: A jste si jistá, že to není US koncovka?Třeba čínská vypydá jinak:

Kde koupit redukci na strojek z Asie? #4
danuska*
hodnocení

pro napr. US ano-ale ne pro Asia to EU

vilik*
hodnocení

4x
Danuško, rumicek i kimba mají pravdu.
Vy máte US plug, koncovku pro Ameriku, a potřebujete EU plug, koncovku pro Evropu.
Téměř každé elektro ji mít bude, otázka je za kolik. Mám doma levnou za asi 30 korun, ale ta je uvnitř z tak tenkých plíšků, že je nebezpečná. Zase víc než cca stovku bych zřejmě nebyl ochoten dát, to bych popřemýšlel o výměně přívodní šňůry.
110-240 V je u těchto adaptérů snad standard. U popisu jde o to, že některé přístroje pracují pouze se 110 V a vyšší by je poškodilo.
Kde koupit redukci na strojek z Asie? #5

hodnocení

3x

Potřebujete adaptér pro zahraniční spotřebiče do CZ zásuvky. Koupit se to dá třeba zde. Napřed bych se podíval po kamenných obchodech, ušetřila byste za poštovné.

danuska*
hodnocení

dekuji,jen tam vidim v popisu,ze neni uvedeno,ze by bylo pro pristroje z asie? dekuji

danuskav
hodnocení

pise se tam ujistit se,ze spotrebic pracue s 230 V...ja vsak mam na strojku viz foto uvedeno 240 V...dekuji :)

Podle fotek by adaptér měl pasovat. Můžete se se svým strojkem stavit v kamenné prodejně a vyzkoušet. Zda je na adaptéru uvedeno napětí 230 nebo 240 V je lhostejné.

na adaptéru máte 100-240V... 230V je v rozmezí, nebo snad ne? ;) 50 Hz taky sedí.

rv*
hodnocení

0x

Používám tyto aliexpress.com/..., protože jsou za rozumnou cenu a dobře drží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]