Nejste přihlášen/a.
Dd,koupila jsem kosmetický strojek přímo od výrobce v Hong Kongu, ale prostě jsem zapomněla, že výrobky pro asijský trh nejsou kompatibilní s našimi zásuvkami. Fota přikládám, je tam nafocen na dvou fotkách i travel adapter. Má někdo zkušenost s koupí redukce na české zásuvky? Ráda bych koupila redukci nejlépe v českém eshopu, zatím marně hledám. Jsem technický antitalent
.Děkuji ![]()
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
4x
Danuško, rumicek i kimba mají pravdu.
Vy máte US plug, koncovku pro Ameriku, a potřebujete EU plug, koncovku pro Evropu.
Téměř každé elektro ji mít bude, otázka je za kolik. Mám doma levnou za asi 30 korun, ale ta je uvnitř z tak tenkých plíšků, že je nebezpečná. Zase víc než cca stovku bych zřejmě nebyl ochoten dát, to bych popřemýšlel o výměně přívodní šňůry.
110-240 V je u těchto adaptérů snad standard. U popisu jde o to, že některé přístroje pracují pouze se 110 V a vyšší by je poškodilo.
Vy máte US plug, koncovku pro Ameriku, a potřebujete EU plug, koncovku pro Evropu.
Téměř každé elektro ji mít bude, otázka je za kolik. Mám doma levnou za asi 30 korun, ale ta je uvnitř z tak tenkých plíšků, že je nebezpečná. Zase víc než cca stovku bych zřejmě nebyl ochoten dát, to bych popřemýšlel o výměně přívodní šňůry.
110-240 V je u těchto adaptérů snad standard. U popisu jde o to, že některé přístroje pracují pouze se 110 V a vyšší by je poškodilo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]