Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupoval někdo přes stránku android pro.cz?

Od: nikol0678 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

Už čekám minimálně tři týdny na telefon, stále nic. Navíc mi na muj dotaz poslaný přes email ( předtím kominukovali), mě přišlo sdělení, že

Vaše zpráva pro info@pro-android.cz ze dne 15.08.2018 nemohla být doručena.
Zpráva je přiložena.

Důvod / Reason:
---------------
5.4.3 smtp; no valid MX record
Nepodařilo se zjistit emailový server příjemce.

Jsem blbec a nakupovala jsem víc věcí. Nevšimla jsem si čekací doby, ale říkala jsem si, že to bude ok, páč se mnou komunikovali. Tak jsem si řekla, že počkám. Ted už mají ale alespon 14 dní zpoždění a jsem tak trochu nervozní...Je to má blbost a takhle už nikdy nakupovat nebudu. Jde o to, mohu dále věřit, že mi telefon přijde?

Díky za vaše názory. Měj te se.

Permanent Failure - Routing server failure

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

obchody.heureka.cz/... - je tam zmíňka i na variace webu - prostě jednou to nabere, pak zruší web nebo zkrachuje a jede se dál...

Bohužel, v ČR neexistuje zákaz živnosti po krachu firmy. Podvodníci takto krachují třeba 20x ročně bez rizika.

nikol0678
hodnocení

Super, děkuju. Už komunikují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]