Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do vysavače Electrolux ZB 3003

Od: marek87* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
mám doma vysavač Electrolux ZB 3003 Aku ErgoRapido a odešla mi baterie.
Novou jsem našel za cca. 1.000,-
mamlux.cz/...
Myslíte že by se dala použít i jiná nějakým přepojením drátků nebo tak něco? Elektronice bohužel až takto nerozumím.
Pokud se to tedy vyplatí a zda se dá dostat na nižší cenu?
Předem děkuji za odpověď a pěkný den všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do podobného vysavače jsem použil LiPol místo původních Li-ion baterií. Bohužel životnost byla jen půl roku a pak už kapacita hodně klesla. Vysavač byl použitelný, ale bylo to na prd.

Za cenu 1.000,- bych šel do originálu popř náhrady, ale určené konkrétně pro tento typ vysavače. Ta cena není zase tolik přepálená.

marek87*
hodnocení

Okey, tak jo. Děkuji a objednávám.

Můžete počkat na více názorů - zkušeností. :)

marek87*
hodnocení

taky pravda :)

hodnocení

0x

Pokud se Vám cena originál baterie nezdá, zkuste se poptat zde:

shop.battex.cz/...

je to forma zabývající se všemi možnými druhy aku, my s nimi spolupracujeme jednak při repasi akupacků akunářadí, jednak nám dodávají i atypické baterie do Ř strojů a pod.

marek87*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]