Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilu

Od: vional007 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, který z těchto mobilů byste mi doporučili. Chtěl bych , aby byl docela dost výkonný a dobrý foťák. Předem děkuji za odpověď.

Xiaomi Redmi Note/...

Samsung Galaxy A5/...

Xiaomi Redmi 5 Pl/...

Apple iPhone SE 32GB

Cubot X18 Plus 64GB

Samsung Galaxy A6/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když máš už zúžený výběr, tak je nejsnazší, pročíst recenze a pak vybrat. Tady ti každý vychválí ten svůj a budeš na tom stejně, jako na začátku. Projdi si recenze a testy na různých serverech a pak to budeš mít snadné.

vional007
hodnocení

Děkuji za komentář, dost jsi mi pomohl.

petan86*
hodnocení

0x

Ahoj ty xiaomi maj horší fotaky, tu 5 plus jsem měl nedávno v ruce a fakt nic moc ty fotky, zbytek ok.

Co se tyče výkonu neumím posoudit. Dle mě je dneska u všech mobilu dostačujíci na bežne používaní, ale možná se pletu.

Taky pokukuju po novém, ale zatím to má čas.

Asi bych šel do Samsungu, ale ten Cubot vypadá taky zajimavě. Ale jak psal rádce předemnou - recenze!

hodnocení

0x
Jestli ten Cubot cos dal do výběru má zazděný záda jako že asi jo, tak si ho škrtni. Mám jiný Cubot a už jsem objednával třetí baterku. Originály nevydrží a repliky dělá snad jediná firma. To jsem objednal včera takže ke kvalitě nic nemůžu říct. Mít ale pevná záda tak bych prskal jak sysel. Značka jako taková je dobrá, mobil je naprosto bez problémů, neseká se a fotí celkem slušně , ale ty baterky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]