Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta

Od: johan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Můžete mě někdo poradit jakou paměťovou kartu si mám koupit . Kamera do auta " Yi Mirror Dash " . Děkuji všem za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Žádnou. Ta kamera je totální střep, ta cena je zatraceně natažená (dá se koupit do 1.000,-Kč), vraťte ji, dokud je čas. Zkusil jsem to s ní 2x, obě stály za ..., vrátil jsem je a další mi nesmí do auta. Příšerná kvalita. Přečtěte si recenze.

doplněno 16.08.18 22:18:

@promon: Mimochodem, Mio MiVue C320 jsem kvůli vážným závadám ve zvuku i v obraze vracel po cca 4 měsících taky.

No my jsme si je vymručeli na kapitalistovi do služebáků, kupoval jich tedy 12 kusů. Já s ní najel cca 250 tkm, kolegové +- podobně. Nevím o tom, že by byl s kamerami nějaký problém. Za mě dobrý :)

hodnocení

2x

Kvalitu kamery nekomentuji, na ni se tazatel neptal. Já mám Mio MiVue C320 a v něm mám tuto kartu

kamery-do-auta.cz/...

mohu doporučit.

promon® - kvalitu kamery komentuj, ušetříš tazateli peníze za kartu, když už je vyhodil za šunt.

hodnocení

0x

Kamera do auta tak od 2500Kč nahoru...pak má smysl přemýšlet o kartě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]