Zdravím, mám technický dotaz ohledně Set top boxu X-Site XS-DVBT-55R během delšího sledování televize na obrazovce vyskočí okýnko s žádostí o stisknutí libovolného tlačítka na ovladači nebo se Set top box po uplynutí danného časovém limitu vypne. Dívala jsem do jeho nastavení ale nikde jsem nic o časovém limitu nebo vypínání neviděla. Nevíte někdo jak to zrušit? Děkuji moc.
Je tam někde v nastavení aktivováno automatické vypnutí při nečinnosti dálkového ovladače. Většinou je to nastaveno na dvě hodiny. Je potřeba to najít a zrušit.
To má skoro každý setobox nebo i tv, kvůli úspoře elektřiny. Dá se nastavit i kratší čas. Když se na dálkovém po tuto dobu nic nezmackne, automaticky se vypne. Je to vhodné pro ty, kteří u tv usinají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.