Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka klimatizace

Od: potejto odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

omlouvám se za špatnou kvalitu fotky, ale je zvětšená, aby to bylo trochu vidět. Mohl by někdo zkusit odhadnout co je to za značku klimatizace? Děkuji.

Značka klimatizace

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odhaduji to na Mitsubishi, podle znaku.

zek*
hodnocení

0x
Taky se pripojuji Mitsubishi

jurajjuraj*
hodnocení

0x

to je mitsubishi

potejto
hodnocení

No nevím, mitsubishi to si nebude, ten znak je celý červený, ne? Ale tento je modrý a červený, ono to moc z této fotky nejde poznat (podle odstínu), takže toto prosím berte jako doplňující informaci.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Modro červený je znak Sinclair. A mohu se zeptat, je to důležitá otázka? Klimatizace dnes dělá kde kdo.

potejto
hodnocení

Jen mě to zajimá, pač si to někdo pořídil do panelového domu, panelák před naším panelákem a vzhledem k tomu, že to tam má již rok tak si asi nikdo nestěžuje, tak mě zajímala značka, abych věděl po čem se mám dívat :) Plánuji taky pořízení klimatizace.

P.S.: Sincar to nebude, ten znak vypadá jako dělený trojuhelník.

11.08.18 22:26
hodnocení

0x

Acond

123*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]