Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezplatné satelitní programy

Od: julek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jaké jsou volně šířitelné/neplacené programy na satelitech:

Astra 3A - analog

Astra 3B

Hotbird 6,7,8 - starý

Případně, kde lze najít alespoň několik zdarma programů pro děti/animáče a nějaké hudební na analogovém přijímači bez karty? A totéž na digitálním bez karty?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
V analogu se již nevysílá.
V digitálu třeba Astra 28E nebo Hotbird 13E. Na Astře 23,5E toho moc volně není, max Óčko a ČT24 :)
Na webech jako je třeba lyngsat.com jsou přehledy sat kanálů, tak koukni tam.

julek
hodnocení

Mám právě z prodané chalupy celý analogový komplet. Nedávno jsem amatérsky naladil spoustu těchto volných programů, včetně animáčů pro děri. Akorát je už nemohu najít - nevím, co bylo za satelit naladěno. Mám to tak na hraní a neuvažuji zatím o nákupu digitálu. Proto se snažím vytěžit maximum z toho co je. Díky

doplněno 12.08.18 07:59:

Díky, které satelity jsou na těchto souřadnicích?

matesj
Jak již bylo řečeno,analog na 19,2E byl již vypnut...
Free v digitálu nejvíc z 19,2E a 28,2E...na 13E tak možná Tenis a nějaké hudební.

grgapitic
hodnocení

0x
23,5°E Astra 3B FTA13°E Eutelsat Hot Bird 13B, Eutelsat Hot Bird 13C, Eutelsat Hot Bird 13E FTADalsie programy snad zvladnete naklikat sam, vlavo hore "Přehledy" a potom kliknut vlavo na konkretnu poziciu satelitu a potom na vrchu tabulky prepnut na "VOLNE PROGRAMY"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]