Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kameru

Od: torrrent* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěl bych kameru do bytu (sledování psa + když nejsme doma)

Chtěl bych menší wifi kameru a ideálně, která by šla třeba přes telefon ovládat a pohybovat s ní. Ještě by se mě hodila funkce ukládání na nějaký server. Po čem se kouknout? Díky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já kupoval na buyincoins.com/... misto chůvičky kamerku od firmy gudgugo ( možná mám nějaký písmenko blbě ) Zadáš li do hledání Ip Camera vyleze ti nabídka z asi deseti kusů různých značek. Všechno více méně do pětistovky. Já vybíral podle počtu IR diod nočního vidění a podle rozlišení čipu. Kamera fakt překvapila.Noční vidění jsem testoval na dvoře a vidí dokonale až na 20 metrů. Obraz je i pak opravdu kvalitní. Kamera má slot na SD kartu pro ukládání záznamu ale na vyzkoušení ti výrobce nabídne asi na 14 ukládání záznamu do jejich cloudu. Po 14 dnech už ale chtějí zaplatit. Kameru ovládáš přes mobil, otáčí se jak ve veodorovné tak ve svislé ose podle tahu prstem po displeji. Má to i funkci detekce pohybu takže může fungovat i jako alarm. Navíc máš dvoukanálový přenos zvuku takže Slyšíš co se ve sledovaném prostoru děje a můžeš přes kameru i mluvit na zloděje / psa. Repráček v kameře má ale dost mizerný zvuk. To je ale asi jediná špatná stránka na jinak ve všech ohledech dokonalé kamerce. Za necelou petistovku fakt hodně muziky :)
doplněno 10.08.18 10:10: m.banggood.com/...
Jak koukám možná to byl dokonce baggood.com sortiment mají podobný takže to chce prohledat obojí.

karel556*
hodnocení

0x
Např. Canon Legria HF R88

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]