Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při spouštění systému se sekne, recovery fung

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. mám Honor 8 FRD-L09. Odemkl jsem bootloader, nainstaloval twrp, root(supersu), poté jsem z supersu přešel na magisk. Většinu z těchto věcé jsem dělal pomocí programu "Huawei Multi-Tool v8". Vše funguvola dobře, dokud jsem si neřekl, že dám factory reset. Zašel jsem do twrp, klikl na wipe a potvrdil to. Bohužel jsem v kolonce wipe zaškrkl vše co se dalo a při normálním spuštění mi to psalo, že bylo něco odstraněno a že musím provést factory reset. Tak jsem klikl na tlačítko "factory reset"

a hodilo mě to do twrp a ptalo se jen, jestli chci povolit úpravy, nebo jestli chci nechat system jen pro čtení. Klikl jsem na povolit úpravy a nic se nedělo. Při dalším pokusu o wipe mi to házelo samé chyby a když jsem spustil mobil normálně, tak mi jen naskočilo logo a nic. Řekl jsem si, že bych měl flashnout origo recovery a pokusit se o factory reset, když mi v twrp ten reset nejde. Tak jsem vrátil stock recovery, dal reset ale mobil při normálním spuštění pořád nefunguje(při logu se sekne). Ale stock recovery funguje. Máte nějaké rady?

*eRecovery hodí chybu po připojení k wifi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dominik9
hodnocení

2x
Zkus hledat jiný firmware. Nevím sice jak funguje Huawei multitool, protože jsem vždycky flashoval přes SDK flash Tool. Stalo se mi to několikrát u Lenova to co popisuješ.Stahnul jsem jiný firmware a už to šlo. Do advanced wipu bych vůbec nechodil pokud neistaluješ Custom Rom. Pokud chceš dát factory reset v twrp tak stačí swipe to factory reset.
jirkaleaguecz*
hodnocení

Díky za odpověď. Nevím jak je to možné, ale mobil se zničehonic sám rozchodil. Zapnul jsem ho normálním způsobem a normálně naběhl. *ua*

dominik9
huawei-firmware.com/... odkaz na firmware. Je sice belgický ale to by nemělo vadit. Návod je tam taky ale potřebuješ sd kartu. Nebo to zkus pomocí něčeho flashnout.

dominik9
hodnocení

0x
Tak aspoň že tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]