Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. mám Honor 8 FRD-L09. Odemkl jsem bootloader, nainstaloval twrp, root(supersu), poté jsem z supersu přešel na magisk. Většinu z těchto věcé jsem dělal pomocí programu "Huawei Multi-Tool v8". Vše funguvola dobře, dokud jsem si neřekl, že dám factory reset. Zašel jsem do twrp, klikl na wipe a potvrdil to. Bohužel jsem v kolonce wipe zaškrkl vše co se dalo a při normálním spuštění mi to psalo, že bylo něco odstraněno a že musím provést factory reset. Tak jsem klikl na tlačítko "factory reset"
a hodilo mě to do twrp a ptalo se jen, jestli chci povolit úpravy, nebo jestli chci nechat system jen pro čtení. Klikl jsem na povolit úpravy a nic se nedělo. Při dalším pokusu o wipe mi to házelo samé chyby a když jsem spustil mobil normálně, tak mi jen naskočilo logo a nic. Řekl jsem si, že bych měl flashnout origo recovery a pokusit se o factory reset, když mi v twrp ten reset nejde. Tak jsem vrátil stock recovery, dal reset ale mobil při normálním spuštění pořád nefunguje(při logu se sekne). Ale stock recovery funguje. Máte nějaké rady?
*eRecovery hodí chybu po připojení k wifi
Díky za odpověď. Nevím jak je to možné, ale mobil se zničehonic sám rozchodil. Zapnul jsem ho normálním způsobem a normálně naběhl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.