Nejste přihlášen/a.
V roce 2014 jsem koupil televizi "LG 39LB650V" ,která má tuner DVB-T/DVB-T2
Koupil jsem ho s tunerem DVB-T2 abych v budoucnu nemusel kupovat zase set-top-box a byl připraven na opětovnou změnu vysílání.
Ted jsem se však dočetl že nestačí mít tuner DVB-T2,ale ješte musí být televize vybavena kodekem h.265
Nevím jestli televize tato kodek má či nikoliv a má "jen"h.264
Proč se teda v roce 2014 vyráběli TV s tunerm DVB-T2 když vysílání bylo zahájeno v tomto signálu až v roce 2017?
Proč tedy není zachován stejný kodek h.264, když byly statisíce televizí s tímto kodek vypuštěny do prodeje a úplně k ničemu, když to nyní nelze využít?!
Tahání peněz z lidí toto!
má jen H.264, viz. avmania.e15.cz/...
K ostatnímu nemá smysl se vyjadřovat. Otázkou je, zda investovat do STB, z první vlny digitalizace nemám dobré zkušenosti...
To se zase výrobci dohadovali, jaký kodek pro DVBT zvolit. Nakonec zvítězila lobby, která chtěla H.265. Nyní vám nezbude nic jiného, než zakoupit setopbox s kodekem H.265 (HEVC). Stojí 600 -800 Kč.
je to evoluce...to člověk nezastaví...a jak tu někdo psal...nemáte kupovat dopředu něco když nevíte co bude a nebude...je to risk...já zas třeba můžu říct, že mám štěstí vždycky na něco, že v momentě kdy něco koupím, tak pak spadne dramaticky cena dolů...ale dokud to budu furt jen očumovat...cena se bude držet ..každý máme něco
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.