Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Jak mám zobrazit obrazovku počítače, který je samozřejmě puštěný v TV. Televize je LG s přístupem na internet. Jaké programy si mám stáhnout do počítače a co s nim dále dělat? A to samé v televizi. I když upozorňuji, že v televizi nemůžu bohužel stahovat žádné programy.
Děkuji za pomoc.
Trochu nejasně formulované... máte PC, který kabelem napojíte do TV a ono to nefunguje? Co chcete s počítačem dělat? Co chcete s TV dělat? O co vám vlastně jde?
Připadá mi, že chcete "rozšířenou plochu" nebo "duplicitní plochu" - z počítače a TV - tj. napojíte kabelem z PC do TV a nastavíte grafiku, která to umí... Pokud tedy PC má grafiku, která to umí.
Jestli tomu rozumím dobře, tak potřebujete mít na TV stejný obraz jako na monitoru PC ( duplikovat). Takže ještě uveďte, jaké máte výstupy na grafické kartě ( případně jestli víte, jakou kartu máte, tak taky typ ) , jestli jen DVI nebo HDMI ( najdete na internetu který je který ) a zda máte na TV vstup HDMI případně typ té televize. No a pak už Vám tady určitě někdo poradí.
Děkuji za zatímní odpovědi. Jo, omlouvám se, měl jsem to více rozepsat. Nebojte se, nechci, aby nikdo nic ze mně netahal. Problematice PC docela v pohodě rozumím, ale v tomhle zatím tápu. Proto prosím o rady.
Tudíž, jedná se mi o to, jak duplikovat obraz, který je na PC do televize. Prostě to, co je na počítači, aby se současně zobrazovalo v televizi. Kabelem to propojovat nechci (v domácnosti je to komplikované). V tom případě by to asi mělo být bezdrátově - snad přes wifi? Wifi v domácnosti máme. Na TV připojit wifi umím, na PC nevím, jak na to.
Grafickou kartu mám, typ je Intel Graphics. Pokud je to důležité, zkusím to blíže zjistit. Jestli má PC grafiku, která to umí, nevím. TV má samozřejmě HDMI výstupy, u PC tohle nevím. TV je typ LG 43LF630V.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.