Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schéma zapojení splitové klimatizace

Od: marekb odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás,

nevíte, kde bych sehnal schéma zapojení splitové klimatizace LG MP12SP? Chtěl bych si překontrolovat zapojení kabelu z vnitřní jednotky do venkovní. Mám podezření, že nefunguje tak jak by měla. Má totiž funkci pro ztišení venkovní jednotky, ale když tuto funkci nastavím, tak žádný rozdíl není znát.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Návod máte? Je tam uvedeno na str.25 následující

Používání tiché funkce
1
Tato funkce zabraňuje potenciálním stížnostem sousedů snižováním hluku venkovních jednotek.
Opakovaným stisknutím tlačítka FUNC vyberete požadovanou funkci.
. Na obrazovce displeje se zobrazí symbol
(zkopírovat neumím, viz str.25)
2
. Tato funkce je zrušena, pokud stisknete tlačítko
MODE nebo ENERGY CTRL, případně JET MODE.

. Tato funkce je dostupná v režimu chlazení, ohřevu,
automatického přechodu a automatického provozu

staženo odsud, česky nebo anglicky...žel, zapojení po el. stránce jsem dosud nenašel...

doplněno 05.08.18 15:12:

Tady ještě něco, str. 15_16 Akustický tlak venkovní jednotky v režimech chlazení a vytápěníse snižuje o 3 dB oproti jmenovitému akustickému tlaku

doplněno 05.08.18 15:19:

Pro LG a další zařízení...pár dalších údajů...

marekb

Děkuji za info, ale takto nějak jsem to měl zjištěné i já, ale funkce ztišení venkovní jednotky prostě asi nefunguje, pač když si stoupnu na balkón a zapnu tuto funkci, tak se vůbec nic nestane ...

informace

Funkční nejspíše bude, ale pochybuji, že je jakýkoliv člověk schopen rozpoznat rozdíl +/- 3 dB. Je to jen klasický marketing!

informace

Jen pro představu - hlasitost lidského dýchání má +/- 10 dB! Takže si dokážete představit jak mizerná tato tato "funkce" je, když sám výrobce uvádí dB 3 :)

marekb
hodnocení

Oprava LG PM12SP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]