Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
nevíte, kde bych sehnal schéma zapojení splitové klimatizace LG MP12SP? Chtěl bych si překontrolovat zapojení kabelu z vnitřní jednotky do venkovní. Mám podezření, že nefunguje tak jak by měla. Má totiž funkci pro ztišení venkovní jednotky, ale když tuto funkci nastavím, tak žádný rozdíl není znát.
Návod máte? Je tam uvedeno na str.25 následující
Používání tiché funkce
1
Tato funkce zabraňuje potenciálním stížnostem sousedů snižováním hluku venkovních jednotek.
Opakovaným stisknutím tlačítka FUNC vyberete požadovanou funkci.
. Na obrazovce displeje se zobrazí symbol
(zkopírovat neumím, viz str.25)
2
. Tato funkce je zrušena, pokud stisknete tlačítko
MODE nebo ENERGY CTRL, případně JET MODE.
. Tato funkce je dostupná v režimu chlazení, ohřevu,
automatického přechodu a automatického provozu
staženo odsud, česky nebo anglicky...žel, zapojení po el. stránce jsem dosud nenašel...
Tady ještě něco, str. 15_16 Akustický tlak venkovní jednotky v režimech chlazení a vytápěníse snižuje o 3 dB oproti jmenovitému akustickému tlaku
Pro LG a další zařízení...pár dalších údajů...
Děkuji za info, ale takto nějak jsem to měl zjištěné i já, ale funkce ztišení venkovní jednotky prostě asi nefunguje, pač když si stoupnu na balkón a zapnu tuto funkci, tak se vůbec nic nestane ...
Funkční nejspíše bude, ale pochybuji, že je jakýkoliv člověk schopen rozpoznat rozdíl +/- 3 dB. Je to jen klasický marketing!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.