Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet

Od: marol odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám mobilní telefón LG G2 a chci se zeptat, jak mohu nastavit (spárovat) a využívat data (internet), které mám předplaceny na SIM kartě v telefónu na jiném zařízení v mém případě to je NB, ale pomocí kabelového připojení a to z důvodu, že u tohoto telefónů nefunguje WIFI (tudíž ani HOT SPOT) ani BT. Předem děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, při připojení přes kabel budeš mít v Nastavení - sítě - tethering and sítě - tethering pomocí USB, tuhle funkci zapnout a data přes SIMv telefonu jdou po drátu do NTB, máš tak internet v počítači.
doplněno 03.08.18 14:24: Přesně tak
marol
hodnocení

Takže toto co jsi mě napsal mi jako laikovi stačí, abych mohl využívat internet ze sim pomocí kabelu v NB ok? Nic více vědět nepotřebuji a žádný problém mě tedy nečeká jo?

hodnocení

1x
A máš predstavu, jaký máš limit dat na simkartě? Notebook si stáhne pár aktualizací Windows na pozadí a Giga je pryč aniž bys se sám na internet vůbec pripojil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]