Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oukitel k10000 neustálý restart

Od: miromc odpovědí: 14 změna:

Zdravím,
mám oukitel K10000 a začal se mi neustále restartovat, vlastně ani nenaskočí hlavní obrazkovka, je jen čená ale horní lišta normálka funguje.
Když chci dát recovery tak mi naskočí android panáček s nápisem "žádná data".
chci to píchnout na PC a nahrát novej android,ale zaprvé nevím jak a zadruhé mi to ani nenačte usb když se neustále restartuje.
Neměl někdo podobný problém a popřípadě jak ho vyřešil.
Děkuju

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smokingman*
hodnocení

0x

Měl jsem podobný telefon. Fungoval měsíc. Je to způsobeno tím, že je chybně nabootovaný systém android. Pomůže přeinstalovaní(pokud zjistíte jak na to) a nebo servis. Ale u servisu bude cena za přeinstalaci poměrně vysoká. A může být i problém jinde. V případě mého telefonu to bylo tak, že po mésíci letěl do koše.

miromc
hodnocení

Zkousel jsem hledat snad vsude, ale kazdy navod byl jen se zaplym telefonem. Coz u mne bohuzel neni mozne...

smokingman*
hodnocení

0x

Tak potom buď reklamace, nebo vyhodit do koše...

rv*
hodnocení

0x
Ještě bych zkusil odpojit baterii.
miromc
hodnocení

Bohuzel baterie odpojit nelze, nema klasicky sroubky pro rozdelani...
rv*

No já mám oukitel k6000, ještě jsem ho nepotřeboval rozdělat, ale jestli je to stejné, tak předpokládám, že se jedná o zaklapávací zadní plastové pokovené pouzdro, které je potřeba objet ve spáře vhodným (plastovým) nástrojem (typu trsátko na kytaru), aby se uvolnily západky. Pak odpájet baterii (stačí červený drát), chvíli počkat a připájet zpět.

miromc
hodnocení

Diky uz se podaril factory reset, jen sem zapomnel heslo od google uctu takze ted resim to...
No proste kdyz se dari tak se dari.

joudic*
hodnocení

0x

drzte power asi 20-30s nez zavibruje

miromc
hodnocení

To jsem uz zkousel a bohuzel se nic nedeje...

miromc
hodnocení

Kdyz dam recovery vypada to takto.
Oukitel k10000 neustálý restart
miromc
hodnocení

A takto vypada recovery menu
Oukitel k10000 neustálý restart #2
miromc
hodnocení

A tohle je jedina obrazovka co naskoci nez se zase restartuje
Oukitel k10000 neustálý restart #3
nox®
Na obrazovce žádný příkaz by se mělo dostat do recovery snad podržením power button a volume + a zvolit factory reset. Na youtube bude určitě nějaké video, které poradí s recovery nebo jak se dostat k baterii.
miromc
hodnocení

Zkousel jsem a bohuzel nic, jen se restartuje telefon...
Sem v koncich v zaruce neni a pouzival jsem ho jako pracovni kvuli ty baterce...
Diky za rady a tipy ste dobry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]