Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám nový telefon huawei p 20 lite. Potřebovala bych poradit ohledně dostupností signálu.
Mobil mi 3-4x za den posílá smsky ohledně toho,že jsem nedostupná a přitom nejsem nikde mimo dosah sítě ani s nikým nemluvím. Když mi potom člověk v zápětí volá znovu jde to. Co se týká sms tak se mě taky už párkrát stalo,že jsem ji musela odeslat znovu. Byla jsem doma a vím že starý mobil nikdy neměl problém. Jsem ve městě a je tu dobrý signál.
Mám síť T-Mobile byla jsem si vyměnit sim kartu protože ve starým mobilu jsem měla větší. Udělali mi novou se stejným číslem. Šla jsem to reklamovat,že ne vždy se mě někdo dovolá po měsičním čekání mě vrátili mobil,že by měl fungovat. Dělá to stejné co předtím. Šla jsem znovu na T-Mobile a udělala znovu sim kartu a pořád to dělá tak co stím? Poraďte.
děkuji
Dobrý den, pracuju pro T-Mobile, proto bych vám mohl poradit. To, jak se telefon chová, nenaznačuje, že je chyba v sítí, ale přímo v zařízení. Jednoduše to můžete vyzkošet tak, že SIM kartu dáte na chvíli (nebo na den) do jiného telefonu. Když tam bude vše v pořádku, bude určitě chyba v tom novém. Dalším ukazatelem může být to, jestli i někdo další, kdo má T-Mobile v lokalitě, pozoruje stejné potíže. Jestli to tak je a vaše SIM karta v jiném telefonu dělá to samé, tak doporučuju napsat telefonní číslo a přesnou adresu přes formulář www.t-mobile.cz/facebook (do předmětu napiště DF). Kolegové se na to rádi mrknou. Lukáš
Dobrý den
Tak jsem dala sim kartu do jiného telefonu a bez problémů. Co se týká T-mobile partner má taky a nikdy neměl problém ze signálem. Jsme ve městě a všude v pohodě. Takže to bude mobilem. Už jsem ho jednou reklamovala právě kvůli tomuhle problémů a nic nenašli mám obavy aby vůbec něco našli. Nejraději bych ten mobil chtěla vyměnit za nový ale prý bohužel to nejde.Mám ho cca necelé 2 měsíce a to byl měsíc v reklamaci. Nevíte jak se tohle řeší abych měla výměnu mobilu nebo vrácení peněz? Kupovala jsem ho v Datartu a byli celkem neochotní. Děkuji
Dobrý den, jeslti je to tak, jak píšete, tak chybička bude v telefonu. Určitě je potřeba telefon reklamovat - jestli se závada projevuje i pak, tak reklamovat znovu. Běžně to chodí tak, že máte nárok na vrácení peněz po 3 stejných (uznaných) reklamacích nebo po 4 různých. Když budete reklamovat po třetí, tak je předem do reklamačního protokolu potřeba napsat, že si ji přejete vyřešit vrácením peněz. Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.