Dobrý den, je možné nějak nastavit telefon, aby bylo více slyšet volajícího? Nebo je na to nějaká aplikace? Většinou, když mi někdo volá, tak slyším jeho hlas slabě (mě slyší dobře).Musím většinou zapnout hlasitý odposlech,abYch rozuměla.Přehrávání hudby, zvuky apod. fungují hlasitě, je to jen u toho telefonování,kdy neslyším druhou stranu. Díky za rady.
Zkus po započetí/během hovoru zmáčknout boční kombinované "dvoutlačítko" na zvýšení či snížení hodnoty. V tomto případě "tlačit" pro přidání hodnoty. U mého telefonu takto zvyšuji hlasitost.
krtek66
Tohle nepomůže. I když jsem přesvědčen, že tohle je první věc co každý udělá. Je to vada telefonu. Jestli je to rentabilní - opravit pokud ne vyměnit telefon. Kámoš měl ten samý problém. Paradoxně jen když on volal někomu. Když někdo volal mu bylo to v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.