Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film MP4

Od: diesel® odpovědí: 8 změna:

Zdráví rádce v sekci elektronika a vznáším dotaz.Zvládne "bežný"DVD přehrávač filmy a další záznamy v MP4.nebo jej ouvexlovat do jiného formátu a příp kterého . Děkuji za odpo!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

To záleží na konkrétním přehrávači, co umí. Když jsem se tím kdysi trochu zabýval, tak moje zkušenost byla taková, že ty neznačkové uměly přehrát prakticky všechno, včetně flešky a karet, a ty značkové měly možnosti značně omezené. Ještě mi tu leží téměř nepoužitý Evolve, kam se na něj hrabaly tehdejší světové značky.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stručně - MP4 běžný DVD player nezvládne, ale zvládne MPG. Zdravím!

hodnocení

0x

Je to napsáno v Návodu k obsluze přehrávače, které formáty umí přehrát. Jestli nemáš návod, pak jedině zkusmo. Také si můžeš stáhnout Format factory, program, který umí převést většinu formátů do většiny jiných. Tam lze převést mp4 do formátu dvd.

hodnocení

Děkuji pávové za odpovědi.Pkd bych měl návod nebo něco o přehrávači věděl-pak se neptám asi přecer jen budu muset obrátit přímo dotyxčného majitel DVD o manuál nebo alspoň značku.Je to stará velmi špatně chodicí paní takže nevím ale asi tomu rozumí,že umí vložit disk a spustit jej.

hodnocení

Ps měl jsem obyčejný tesco přehrávač a ten umělk také hejno věcí přehrát oproti tomu od Samsunguten neuměl ani AVI a někdy dělal problém i jen překopírované originál DVD!

michal348*

Možná jsem to špatně pochopil, ale jak je "překopírované originál DVD" originál?:)

hodnocení

A kde jsi toto vyčetl? jen jsem psal JEN PŘEKOPÍROVANÉ ORIGINÁL dvd. Ještě jednou JEN KOPII originálu stačí?

hodnocení

0x

Není nic jednoduššího, než vytvořit z jakéhokoliv formátu, pomocí CovertX to DVD a DVD Shrink normální DVD a pak vypálit.

doplněno 30.07.18 23:52:

ConvertX to DVD, chyba se vloudila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]