Nejste přihlášen/a.
ahoj potřebuji poradit proč mi nejde připojit mobil na pc. Mam iget A7pro a když ho napojim na pc tak mi telefon pouze nabíjí. Ale stáhnout foto prostě nejde, vubec to spolu nekomunjkuje. Nevíte čím to muže být? Děkuji
Bohužel se podobné závady u laciných telefonů vyskytují. Jestli je v záruce tak reklamovat. Jinak vyjmout kartu a pomocí nějaké čtečky přenést fotky do PC.
takovy zavady se ani u lacinych mobilu moc nevyskytuji...reklamace je reseni, ale podle mne az krajni, asi to bude spise uzivatelova nezkusenost s temito typy ukonu...
Pokud se telefon pres kabel nabiji tak v tom problem asi nebude
to jsou tedy rady zase...v podstate az telefon napichnes pres kabel do compu tak se Ti v telefonu nabidne moznost, zda chces jen nabijet nebo stahovat soubory atd... Ty samozrejme zvolis druhou moznost a v compu se hned vzapeti pod adresarem Tento Pocitac objevi adresar telefonu.
prave ze asi neuvedomuje, ze kdyz uzivatel uplne poprve strci obil pres kabel do pocitace, windows nejdrive musi naistalovat ovladace a to je prave ten moment, kdy se jeste nelze k mobilu pripojit. Pokud to tak jiz drive udelal a presto nic, mozna si neuvedomuje, ze v rolovacim menu mobilu je nabidka, co s pripojenym USB zarizenim chce udelat. Nabizi to nabiti, ale take pristup k souborum. (pokud je mobil spravne pripojen ozve se ton).
Vami navrhovane reseni je spravne, pokud ma adapter nebo notebook s cteckou micro sd karet (i v tom pripade comp nedjrive bude chtit kartu nainstalovat)
Pokud máš Windows 10je potřeba se podívat, jestli je v seznamu v Zařízení a ziskárny a pokud není, tak jej tam přidat. Když se nezadaří, pak bych hledal příčinu v tom kabelu, jak píší nahoře. Ještě je možné, že je vypnuto v Nastavení - Soukromí - Další zařízení - Komunikovat s nespárovanými zařízeními. To všechno samozřejmě ze správcovského účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.