Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s titulky k filmům

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

Jsem hůře slyšící a nechci stále používat sluchátka, tak si často pouštím u filmů titulky. Ale dodnes jsem nepochopila, proč u některého filmu jdou dobře a u některého se pletou písmenka, nejde o překlepy, třeba u jednoho filmu se všechna n a j zaměnila na d. Je to chyba mé televize nebo plrogramu, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Nejspíš máte špatné kódování buď v souboru s titulky, nebo to máte špatně nastavené v televizi. Zkuste najít v menu televize nastavení titulků a pokud tam půjde změnit kódování na UTF-8, tak to změňte. Pokud se to nezlepší, tak zkuste nastavit CP1250.

hodnocení

Díky, ale můžete mi napsat, kde to kódování přesně najdu, je přesně, já tam našla jediné, nastavení titulků jazyk, ale žádné kódování

still10k*

Tohle nastavení nemá každá televize. Zkuste se podívat do manuálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]