Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editor videi a fotek ANDROID

Od: mike® odpovědí: 7 změna:
Dobry den. Delal jsem driv videa z fotek a videi v aplikaci Fotky Google. Jenze zmizeli efekty, prechody mezi fotkama a pridani textu. Jaka je nejlepsi aplikace na mobilni telefon aby umela vse a jednoduse? Dekuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli to má za něco stát, tak ne v mobilu, ale v PC. A co jsem měl zatím možnost vyzkoušet, tak jedině ProShow Gold. Používám ho léta, v různých verzích, tak jak přichází a maximální spokojenost. Možnosti různých triků a efektů, podle potřeby, možnost vložení hudby (používám pouze instrumentální skladby jako podkres pro fotky), možnost vložení videí (při náběhu videa se může potlačit ostatní zvuk a ponechat zvuk videa, po skončení videa průvodní zvuk pokračuje) atd. Na konci můžete vytvořit různé formáty videa, nebo vypálit na DVD.

Souhlas,ProShow Gold je super.

tomas11*
hodnocení

0x

Za mne - v PC v Movie Maker (nejjednodušší) , V tel.-app PowerDirector(z Play).

doplněno 28.07.18 11:23:

pro ferax - vše to co popisujete a mnoho dalšího v telefonu provedete jedním prstem v mžiku (levou zadní) chce to jen vyzkoušet .

doplněno 29.07.18 11:22:

vždyť to píši - to jde udělat v mobilu s těmi samými efekty a též v MP4. Tak vyzkoušejte a uvidíte.

tomas11® - To bych chtěl vidět, vůbec nevíš o čem je řeč. Už jen to, že máš fotky z mobilu hovoří o kvalitě. Já fotím dvěma fotoaparáty Nikon, jeden kompakt, druhý zrcadlovka. S počítačem na velkém monitoru si připravím kvalitní fotky a videa (naposledy jsem před měsícem použil 230 fotek a čtyři videa). Ještě jsem pomocí dalších aplikací připravil některé zdvojené obrázky, kde jsou např přidané šipky, pro případné upozornění na určitý objekt, nebo místo. Vytvořil jsem postupně video s vloženými živými titulky, před každou tématickou částí, upravil jsem zoomování většiny fotek (fotím na nejvyšší rozlišení, právě pro možnost pozdějšího zoomování), upravil jsem přechody a časování snímků a po zjištění konečné délky (v tomto případě 30min.) jsem si připravil hudbu, tak aby žánrově pasovala k fotografiím a měla odpovídající délku, upravil jsem hlasitost všech použitých skladeb, aby byla jednotná, vytvořil jsem prolínačky skladeb, abych měl připraven jeden hudební celek, který jsem pak vložil k videu. Následně jsem pak vytvořil video ve formátu mp4, které mohu promítat na velké obrazovce televizoru a zároveň ještě DVD, kde jsou i jako záloha všechny použité fotky. Ještě chceš něco dodat?

A proč bych to dělal v mobilu, kde nevidíš žádné detaily, když to můžu dělat kvalitně v PC. A proč bych zbytečně přetahoval fotky do mobilu. Navíc nevěřím, že všechny ty různé úpravy je možné v mobilu dělat (nejde jen o samotný výchozí program, ale další úpravy, které jsem uváděl) a i kdyby, říkám, mám rád pohodlí a kvalitu na velkém monitoru a ne jějaké patlání na malém obrázku, kde půl věcí bych ani neviděl.

tomas11*
hodnocení

0x

Pro ferax - zdravím - tak naštěstí od vás vím o čem píši.Nevím proč zatracujete něco o čem vlastně nic nevíte ,nikdy jste to nedělal (ani vás do toho nikdo nenutí ) , tak proč reagujete negativně? Zřejmě jste si nevšiml že dotaz zněl - Editor videi a fotek ANDROID - Jaká je nejlepší aplikace na mobilní telefon aby uměla vše a jednoduše?

Ta appka toho opravdu hodně umí , z toho co jste popisoval vše a mnohem více a že tomu nevěříte je mi jaksi jedno učit vás to nechci,ani by jste ji zřejmě nevyužil .Snad víte že dnešní mobil (pokud to není šunt) dělá už celkem slušné fotky (nepotřebujeme býti profesionálové ale pohotoví) , natáčí videa ve Full HD atd.

Vaše zmínka - proč bych to dělal - přetahoval fotky do mobilu , nebo vypálit na DVD. a zalohování na DVD - mne pobavila. Ta appka je dělaná pro mobily , kde nasekáte pohotově fotky, natočíte videa , pak to upravíte uděláte tu vaší mp4 ,nepotřebujete k tomu tahat po světě PC ani tu metrovou obrazovku , (oni by vám ji určitě do letadla stejně nevzali) na té si to prohlédnete doma.Po konečné úpravě to můžete okamžitě exportovat na Cloud úložiště a pod. ( naYou Tube,Facebook atd.) kde je to během chvíle k prohlédnutí povolaným.

A protože jsem starší ročník a též jižpoužívám na čtení brýle, tak na tom mobilu si to roztáhnu a zvětším jak potřebuji.

Tak toto je moje reakce na vaše - cituji "tomas11® - To bych chtěl vidět, vůbec nevíš o čem je řeč." Tak to se pletete.

Zdar.

tomas11® - OK, je to každého věc, zkušenost (nejen moje, stačí pročíst různá odborná média), je taková, že mobilem nikdy neuděláte takové fotky, jako kvalitním fotoapárátem. A já nepotřebuju překotně cokoliv dělat na maličkém displeji, když to můžu dělat na kvalitním zařízení doma v klidu, až se vrátím. To je jen zkušenost, nikomu to nevnucuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]