Nejste přihlášen/a.
Zdravím fórum, týden nový ZTE Blade (s Androidem 6.0) se několikrát denně samovolně vypne. Poradíte než to pošlu do servisu, co mám vše prověřit? Může to být něco co jsem si způsobil sám? Na co se mám zaměřit, co zkusit?
Díky, je to prostě běs, minulý telefon zamítnutá reklamace prý "koroze desky" po 1,5 roce užívání a teď tohle. A to můžu říct že se k telefonům chovám více než slušně. Telefon je čistý, kromě navigace a vlastních souborů (fotografie) bez dalších aplikací. Žádné pokusy či překotná instalace čehokoliv.
Také zdravím, to mi přijde jako závada hrubšího zrna. Pokud nepomůže tovární nastavení jak radí totak, zkuste ho reklamovat. A nekupujte tyhle levné čínské zmetky, jinak podobné patálie budete řešit furt dokola
To je těžké když dnes si nevyberete. Předchozí telefon za cca 5000,- vydržel 1,5 roku běžného domácího provozu. Tedy naskýtá se otázka smyslnosti nákupu dražší techniky, když zařízení nevydrží ani záruku.Navíc závady tipu "koroze desky" osobně považuji za výrobní nedokonalost. Kdyby se to dělalo pořádně a spoje byly chráněny tak jako dříve (kalafunování atd), tak by se toto nemohlo stát. To je můj názor. Další otázkou je co není dnes čínský zmetek
To máte pravdu, v Číně se dnes vyrábí kde co. I když jsou výrobci, kteří to myslí ještě dobře. Mě například příjemně překvapil telefon Lenovo K6 Power. Sice taky Čína, ale co vím, tak Lenovo si kvalitu komponent hlídá. Stál bůra a už běhá rok bez zádrhele, drží jak helvít. A se mnou si telefony užijou svoje, jednou svépomocí měněný prasklý displej z Aliexpressu za 600,- V servisu za to chtěli 1500,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.