Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3GP na Sagem 411V

Od: jirbar* odpovědí: 5 změna:

K mobilu SAGEM 411V není kabel a ani přes Bluetooth se mi nepodařilo do něj, případně na paměťovou kartu nahrát nějaký soubor.

Řešil jsem to tedy vytažením paměťové karty a ve čtečce nahrát z PC na kartu soubor 3GP. Přehrát nejde, mobil vždy hlásí Odmítnuto.

Nejspíš bude problém v souboru 3GP.

Zkoušel jsem několik programů na konverzi a nastavil parametry.

Kontejner 3gp

Kodek H.263 a AMR

Velikost 128x96

kbps 183

V čem je problém

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Zde je problém na první problém zřejmý.Podívejte se na Google.Podle mě ani nepodporuje přehrávání .*3gp videí...;)

doplněno 13.11.09 18:44:

Já bych si tento telefon nekoupil,pokud na něm chcete přehrávat videa...*stop*

doplněno 13.11.09 18:52:

Pardon.Tak se omlouvám.*stop*Tento mobil .*3gp přehrává.

mobilmania.cz/...

Tak tedy nevím kde je problém.Zkuste nahrát vaším mobilem nějaké video a zkuste,jestli půjde přehrát.Pokud ano,je chyba někde v tom videu.Asi má moc velké rozlišení (nebo nějakou jinou ,,vlastnost") a ten přehrávač ho prostě nepřehraje.Nepočítejte s tím,že na tomto telefonu přehrajete moc videí...

Jinak už nevím...

klarca*

Aho, nevis kde bych sehnala manuál k sagemu my 411V? nemuzu nikde najit :(*ee**zed*

papene*
hodnocení

0x
pepyk93*

Papene,ten váš odkaz bohužel nefunguje. *zed* Zkusím to já. :)

Zde : diplodocs.cz/... máte ten návod na Sagem my411V ovšem je v angličtině.Podívám se vám po tom samém návodu v češtině. ;)

doplněno 27.12.09 17:56:

Tak český návod jsem bohužel nenašel...:(*zed*

Snad vám bude stačit tento : diplodocs.cz/... v angličtině...;)

jirbar*
hodnocení

Díky za snahu, ale já to již skoro hodil za hlavu. Jen vím, že jsem si mobilem natočil nějaké video, které pochopitelně jde přehrát.

Paměťovou kartu jsem dal do čtečky a programem GSpot prohlédl kodeky. Potom cizí video AVI zkonvertoval nějakým programem se stejným nastavením kodeků a zpátky nakopíroval na paměťovou kartu.

Určitě jsem dodržel i rozlišení, ale v mobilu to stejně nešlo. Takže nevím v čem je chyba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]