Nejste přihlášen/a.
K mobilu SAGEM 411V není kabel a ani přes Bluetooth se mi nepodařilo do něj, případně na paměťovou kartu nahrát nějaký soubor.
Řešil jsem to tedy vytažením paměťové karty a ve čtečce nahrát z PC na kartu soubor 3GP. Přehrát nejde, mobil vždy hlásí Odmítnuto.
Nejspíš bude problém v souboru 3GP.
Zkoušel jsem několik programů na konverzi a nastavil parametry.
Kontejner 3gp
Kodek H.263 a AMR
Velikost 128x96
kbps 183
V čem je problém
Zde je problém na první problém zřejmý.Podívejte se na Google.Podle mě ani nepodporuje přehrávání .*3gp videí...
Já bych si tento telefon nekoupil,pokud na něm chcete přehrávat videa...
Pardon.Tak se omlouvám.Tento mobil .*3gp přehrává.
Tak tedy nevím kde je problém.Zkuste nahrát vaším mobilem nějaké video a zkuste,jestli půjde přehrát.Pokud ano,je chyba někde v tom videu.Asi má moc velké rozlišení (nebo nějakou jinou ,,vlastnost") a ten přehrávač ho prostě nepřehraje.Nepočítejte s tím,že na tomto telefonu přehrajete moc videí...
Jinak už nevím...
Papene,ten váš odkaz bohužel nefunguje. Zkusím to já.
Zde : diplodocs.cz/... máte ten návod na Sagem my411V ovšem je v angličtině.Podívám se vám po tom samém návodu v češtině.
Tak český návod jsem bohužel nenašel...
Snad vám bude stačit tento : diplodocs.cz/... v angličtině...
Díky za snahu, ale já to již skoro hodil za hlavu. Jen vím, že jsem si mobilem natočil nějaké video, které pochopitelně jde přehrát.
Paměťovou kartu jsem dal do čtečky a programem GSpot prohlédl kodeky. Potom cizí video AVI zkonvertoval nějakým programem se stejným nastavením kodeků a zpátky nakopíroval na paměťovou kartu.
Určitě jsem dodržel i rozlišení, ale v mobilu to stejně nešlo. Takže nevím v čem je chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.