Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instagram mi žere data

Od: patrikos odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám tarif na 6GB dat, ale po víkendovém projetí Instagramu a přidání dvou stories mi je oznámeno, že 80% dat bylo vyčerpáno. Instagram mám chvíli a nikdy se mi nestalo předtím, že by mi data začla tak moc docházet. Máte s tím někdo zkušenost, opravdu je to tak náročné, že mi to během víkendu sebere přes 4GB? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nevím, co máš za přístroj, ale podívej se do spotřeby dat v nastavení telefonu, zda je to opravdu Instagram.

tomas11*
hodnocení

1x
Tak já se pro jistotu po prohlédnutí příspěvkků atd. Vždy odhlašuji , a mám to ok.Jsou to tři klepnutí a je to.

hodnocení

0x
Nastavení/použití dat
Takhle je to na Samsungu.
doplněno 25.07.18 09:10: měří to jen mobilní data, wifi ne.
Instagram mi žere data

zuz*
hodnocení

0x
Mám stejný problém a nevím, co s tím
pepeek
Na IG se dá v nastavení zapnout režim menší spotřeby.

itguru*
hodnocení

0x
Ano je to možné. Proto jsem měl dřív data pro instagram úplně zakázána. Je to tím, že jak to otevres, začnou se ti načítat příspěvky ale i stories ostatních. Stories jsou většinou videa, která mají hodně dat. a fotky taky. Za jedno otevření instagramu si stahnes 2 GB dat. Ověřit si to můžeš tak, že si zabiješ insta, otevres ho na datech, přidáš story, vypneš data. Pak uvidíš kolik ti toho natahal, zjistíš, ze všechny story si můžeš projet, a stáhlo se ti 50 novych příspěvků. Takže insta na datech vůbec neotevirat.
tomas11*

to bys tedy musel sledovat snad milion lidí ,- já sleduji pochopitelně jen koho chci(dejme tomu 30 lidí) a to mi tedy ubyde jen pár MB.

itguru*
Ty si sleduj koho chceš, mě to nezajímá. Co ja vím kolik sleduje tazatel lidí. Kdyz to chceš vědět tak sleduji 104 lidi a 7hastagů. Když jdeš na insta jednou za týden tak tam bude těch 50 příspěvků i kdyby jsi sledoval jen 5 lidí.
tomas11*

ne ne chodím tam nejméně pětkrát denně tak tu prosím nerozšiřuj bludy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]