Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
byla jsem u telefonního operátora O2, přecházím však na tarif k T-Mobile. SMS zprávou mi asi před týdnem přišel 11ti místný kód, a ten mám zadat do SMS, kterou odešlu na zadané číslo a dám tak O2 výpověď. Musím však do zprávy, kterou budu posílat jako výpověď, zadat PUK kód SIM karty. Nevím však, jestli mám zadat PUK, který mám od O2 nebo nový od T-Mobile. Poradíte mi, prosím?
Děkuji.
Dobrý den i Vám.My zde nemáme patent na rozum,domnívám se tedy,že by jste měla kontaktovat operátora přímo,oni tomu rozumějí,je to jejich práce,a za dále,nic vás to nestojí.
Přecházet od o2 k TM je jako skočit z bláta do louže. Ale ano, musíte pro uvolnění čísla u o2 zadat PUK od o2. Poté číslo uvolní a vy si ho budete moci přenést do sítě TM. Mělo by to proběhnout během jedné noci, musíte zvolit termín přenesení. Tedy večer bude číslo fungovat u o2, ráno již bude fungovat v síti TM.
doplněno 21.11.12 17:35: Protože nabídky jsou +- od obou firem stejné. Také jsem přecházel. Ale od TM k VF.
Tohle jsou debaty z kategorie: co je lepší? diesel nebo benzín, windows nebo linux ... pokaždé jak kdy a jak pro koho. Nevíme kolik tazatelka provolá, jaký má tarif, jaké služby používá, případně jestli dostane nějaké jiné bonusy. Předpokládám ale, že ovládá základní počty a spočítala si, že nová nabídka je výhodnější než původní.
P.S.: právě přecházím od VF k O2 a ušetřím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.