Nejste přihlášen/a.
Zdravím,koupila jsem si STB Strong SRT 8211.Ukazuje kvalitu a sílu signálu,u některých programů je kvalita hodně slabá,zajímalo by mne,jak uložit frekvenci kanálu,tak,aby síla a kvalita byly na 100%.Děkuji,příjemný den.
Na chviličku se tam nějaká kostička objeví,ale žádná hrůza.To u televize se na to nedalo koukat.Večer televize šla bez problémů a druhý den,hrůůza.Dělalo to jen na určitých programech.Právě proto jsem si ten stb koupila.Díky,hezký den
Je fakt,že se zahřivá.Nejednou se mi vypnul.Někdo je sním spokojený,někdo ne.Mám ho propojeny přes HDMI,Zatím,je to v pohodě.Nekoupila bych si ho,kdyby mi z ničeho nic nezačala blbnout telka.Ukládání docela ujde,ale je to o nervy.Už jsem přemýšlela,že ho půjdu vrátit.Jen vědět,který si vybrat.Já jsem si,ale nemusela přes USB flash nic nastavovat.Akorát vyhledat programy roztřídit a uložit.
S přehříváním souhlasím, to je vážně u SRT 8211 problém. Na druhou stranu, při běžném sledování se nepřehřívá, ale spíš zahřívá (i tak to není žádoucí), k přehřívání dochází zejména při přehrávání x265 FHD videí s vyšším datovým tokem. Ale ani tak to není tak kritické, aby omezovalo funkčnost. Nicméně by se nemusel zahřívat vůbec, pravda.
Sama mám zkušenosti se dvěma kusy 8211, oba s firmware v2.3.5.
První nastavení je úplně v pohodě, přednastavené programy nemizí ani na jednom , ani jeden se nezasekává a uvítání "boot-good" mě ani zdaleka netrápí tolik, jako trochu delší doba spouštění (cca 10 sekund).
Ovladač je větší, než by musel být - jsou na něm i některá tlačítka, která nejsou vůbec k ničemu - třeba "obálka". Tuhle logiku úplně nechápu, ale ovládání to nekomplikuje. Třeba Emos EM170, přijímač stejné cenové kategorie, má oproti SRT 8211 ovladač úplně postavený na hlavu.
Co je na ukládání "o nervy", nechápu. Nevidím žádný problém jak při automatickém skenování, tak při ručním vyhledání. Přesun a vymazání programů není problém, nicméně mi trochu chybí možnost přejmenování.
Samozřejmě se může stát cokoliv a konkrétní kus může být vadný, ale za cenu ani ne 700 Kč se mně jeví jako celkem slušný přijímač. Dokonce i takové "zbytečnosti", jako připojení k internetu za účelem čtení RSS a počasí, fungují tak jak mají, což u mnohých zařízení zdaleka není pravidlem.
A co se kostičkování týče, nikde nevidím, o které programy ve které lokalitě jde.
Des jsem strong vrátila a koupila jsem si EVOLVEo OMEGA T2Ladění a práce stímto stb,jsou podle mne intuitivní.Zatím nemůžu přijít na to,jak vymazat programy jako šlágr,seznam a podobné kravi,včetně rádio stanic.Třeba na to příjdu později.Vyberu,označím programy,které chci vymazat...a pak už nevím,jak dál.Spíš to mám před očima a něco dělám špatně.To je ale nemenší problém.To,co nechci,jsem přesunula na konec,takže se mi to tam nebude plantat☺Za mně 1*
Televizi mám 6 let.Funguje,nevidím důvod kupovat si televizi...Koupím si telku a příjdou o5 s nějakou jinou kravinou.Děkuji
Zircon nebo Strong - stejnej šrot. Všechno je to dělané na cenu.
Bohužel kvalitní settopbox do 2tis kč nekoupíš. Všechno je to bída.
Dívala jsem se na EVOLVE,to je taky cca 1500,- ,ale pokud budu chtít něco pořádnýho,budu muset víc zaplatit ale,aby se mi už by se vyplatila i nová telka.Ale to si můžou vymyslet dálší číčovinu a bude to pořád dokola.Stejně z nás dělají akorát blbce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.