Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazané soukromé videa na Musical.ly?

Od: nikola* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chtěla bych se zeptat.. Jestli jdou nějak vrátit soukromá videa na Musica.ly,která se mi čirou náhodou po nové aktualizaci vymazaly..*plac*Já sice nejsem žádný "fanda„ Musical.ly,ale přesto jsem asi..Tak před 3 měsíci natočila se sestřenicí nějaké videa na památku,protože ona teď odjela na několik let studovat do ciziny(tudíž ji samozřejmě hodně dlouho neuvidím..*plac*)A ty videa byly pro mě moc důležité..*plac*Tak jestli někdo nemá nějakou radu,prosím..*nevi*
Předem děkuji za odpověď:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to jako, že jste vložila někam na internet videa a nemáte nikde uložen jejich originál? Ani sestřenice ta videa nemá nikde uložená (nebo stažená)? A zmizela na internetu nebo kde? Zdravím!

doplněno 22.07.18 13:46:

nikola - pokud jste ta videa měla v nějakém přístroji a nemáte je nikde jinde zálohovaná (a nemá je ani sestřenice), tak už jsou ztracená (zvláště, jestli jste udělala Tovární nastavení).

nikola*
hodnocení

Děkuji za odpověď:)
A na internet jsem to samozřejmě nedávala..Měla jsem to zkrátka jenom pro sebe..Bylo to tedy uložené jen v soukromých videích..A poté se to vymazalo..Když mě to donutilo k aktualizaci:(

To je dost lajdácký přístup. To, co je pro mě důležité mám zálohované na několika místech. Např. externí disk, NAS server, nebo DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]