Zdravim uvazuji nad koupi levnejsich VR bryli nejde mi p hrani ani blbosti ale chci si jen prohlizet 360° videa jelikoz to zacina je velka absence recenzi a informaci a nechci vyhodit penize proto se vas co mate zkusenost ptam zda bude stacit Displej přetékající barvami Honor 7 Lite dostal do vínku plně laminovaný 5,2“ Full HD IPS displej s nízkým odleskem, který naprosto dokonale zobrazuje všechny odstíny barev, které si jen dokážete představit.vim ze se to nejak puli nemusim to mit ve full hd a podobne jen mi kde o to aby byl obraz koukatelny a ne kostickovany poradte sdelte zkusenosti dekuji
Cardboard nebo nějaká podobná alternativa, je to celkem jedno. Nicméně celé to VR na mobilu je z mého pohledu jen zajímavá zkušenost a stačilo. Dostal jsem to zdarma, tak proč ne, sám bych si to ale nekoupil. Použil jsem to asi třikrát a leží v šuplíku. Jinak full HD je na VR dost slabota.
Kup si za doláč papírový na Aliexpresu a podle toho jak budeš spokojený teprve vymyšlej něco dražšího. Dost bude záležet i na kvalitě záznamu který stáhneš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.