Nejste přihlášen/a.
Zdravím, bydlím v obasti bez rozumného pokrytí signálem a tak používám na volání 3G zonu od Vodafone. (WIFI volání) . Vodafone mne neskutečně vytočil, protože skoro ani po měsíci nedodal nekolikrát objednané sim karty a chci použít jiného operátora.
Otazka zní : používáte někdo podobné zařízení u jiného operátora a s jakou zkušeností? ( volání WIFI přimo z telefonu ne )
proč 3G zonu? proč ne VOIP účet , s každým kdo má VOIP účet u stejného operátora /namátkou třeba 802.cz , je jich spousta/ se pak volá zadara, třeba já se synem. Pravda je že první telefonní číslo je za 20,-/měsíc s možností provolat, každé další číslo je pak za 5,-Kč, také s možností provolat. Já měl net O2 a ti to nenabízeli, jen pro podniky, tak jsem si koupil bránu a provozuji vesele, jedno číslo mám v NB a volám si domů třeba ze zahrady zadara, vpodlstatě. Když ti neprovolám /20,- nebo 5,-Kč , tak si to strhnou jako paušál, což jde. Číslo je vpodstatě jako pevná linka. Nyní mám net od UPC a funguje to i přes ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.