Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung UE55MU6172, máte to doma?

Od: kohen odpovědí: 9 změna:

Máte doma někdo tuhle tv: Samsung UE55MU6172? Stíhá sportovní přenosy, fodes, hokej nebo je pohyb rozmazaný či sekaný...má jenom 50 snímků za sekundu, proto se ptám..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Normální televize. Sice jsem nekoukal do manuálu, ale jistě se dá na sportovní přenosy nastavit funkce živého obrazu, která dopočítává snímky. U samsungu se fce jmenuje Clear Motion Rate (CMR).

Vstupní signál do TV je vždy 50 Hz, ten který přístroj pak s ním nadále pracuje na vylepšení plynulosti obrazu iak, že například vkládá mezi snímky prázdný černý snímek.

Tohle vylepšení obrazu je vhodné jen u sportu, u filmu se vyloženě nehodí. Na druhou stranu se na sport a živé přenosy dá dívat i bez této fce. Obraz je normálně plynulý.

krtek66
hodnocení

0x

je to tv za cca 15tis...ta sama o sobě nebude žádná extra kvalita. 50hz je na sport málo. Ovšem záleží taky na náročnosti diváka a jeho zraku. Já vidím to, co ostatní nevidí a můj kámoš vidí ještě to, co nevidím ani já.:)

jofa*

krtek66: Docela by mne zajímalo co Váš kámoš vidí a ostatni nevidí. Určitě to lze popsat když to vidí. Zeptejte se ho a napište. Děkuji. PS: Že to nebude nic moc je zřejmé.

krtek66

Pruhy, skvrny, bílá místa, trhání obrazu, ...

jofa*

Až na těch 50Hz obnov. frekvence bych spíš řekl, že potřebuje novou tv.

Nebo očního lékaře...

brezina
hodnocení

0x

Tento typ mám od vánoc a žádné rozmazání tedy nepozoruji.Přijde mi že se to až moc přehání.

hodnocení

0x

Máme 40MU6172, je sice menší, ale žádný problém...u hokeje nevidím nic zvláštního navíc...krtek66 a kámoš má jaký zdroj signálu? Vlastní anténa,...nebo něco jiného?

kohen
hodnocení

Nevidíte zejména rozostření při sportu nebo záškuby obrazu? My máme v jednom patře plazmu a opravdu rozostření nevidím a nerad bych si na něj zvykal :D *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]