Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone rozšíření paměti

Od: me* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám 16gb iPhone a paměť mi nestačí na moji sbírku hudby. Mám reproduktor jbl flip 4 a jelikož bych si chtěl přehrávat přes bluetooth do jbl téměř 20gb hudby tak nevím jak to udělat. Má někdo podobnou zkušenost? Viděl jsem na internetu doplňky k iPhonu jako flashdisk nebo bych mohl koupit redukci z microusb na usb a přehrávat z reproduktoru jako z obyčejné flashky. Jen nevím jestli by to fungovalo. Poradil by mi někdo? Ideální by bylo kdybych nemusel žádné flashky nosit pořád u sebe, protože bych ji dřív nebo pozděj asi ztratil.. jen mě nenapadá jiná varianta. Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepavan
hodnocení

1x

Tak to zamrzí

me*
hodnocení

Děkuji moc za vaši odpověď, asi to vážně udělám dle vás. Opravdu jste mi pomohl.

hodnocení

0x

Jedna z mnoha negativních vlastností je nemožnost vložit si do iPhonu SD kartu... vy nyní potřebujete velmi velký balíček dat a hudbu mít na internetu - tj. platit si úložiště a stahovat podle potřeby.

doplněno 16.07.18 15:18:

Takže si buď koupíte nový telefon (iPhone bych asi nedoporučil), za výrazně nižší peníze a s většími možnostmi nebo si vyberete jen pár svých oblíbených souborů a s tím se spokojíte.

Právě iPhone bez paměti nad 60GB se hodí jen jako těžítko do kabelky náctiletých slečen.

me*
hodnocení

To bohužel nepřipadá v úvahu
vernon
Pročpak ne? Já to kdysi udělal a věř mi, opustit omezený svět Applu bylo nesmírně osvobozující.
Dnes bych se už k iPhonu nevrátil, i kdyby mi ho někdo nabízel zadarmo...

mathew
hodnocení

0x

Kup si telefon s Androidem 64GB pamětí a k tomu třeba 256GB kartu, vyjde to nejspíš levněji(když to hodláš ztrácet) a určitě mnohem pohodlněji než flashka + kabel + powerbanka, protože připojená flashka hned vycucne tu baterečku;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]