Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil se rychle vybíjí

Od: qwert odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám Huawei Y5ii, už to budou asi 2 roky. Posledních pár měsíců se baterie vybíjí extrémně rychle.Např. pustím si hudbu - 10-15% nabití baterie klesne za 10-15 minut a to i přes to, že je to jediná spuštěná aplikace. Měla jsem v plánu koupit novou baterii. Vyplatí se? Může být chyba jinde?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chyba může určitě být i jinde..Je ale otázka, zda se mobil vybijí takto rychle pouze při přehrávání hudby, nebo např. i přes noc, když je pouze v pohotovostním režimu. V jednom telefonu se mi baterie chovala tak, že k poklesu třeba o 20% došlo zcela "skokově" přes noc..a dokonce při vypnutém telefonu. A ač jsem nechaů baterii vyměnit za originální a zcela novou, tak situace pokračovala stále dál. Baterií to tedy evidentně nebylo.

hodnocení

1x

Huawei P10 Lite po roce něco podobného...akorát, že mobil byl v pohotovostním režimu, za noc 50-60% pokles...takže příprava na reklamaci; zkusil jsem jako poslední možnost tovární nastavení, a ejhle, dalšího asi půl roku běží normálně...tolik moje zkušenost...u P10 je "trochu" problém baterii vyměnit, pouzdro je lepeno...takže zkuste, pokud pomůže, ušetříte...

qwert
hodnocení

Tovární nastavení jsem zkoušla, nepomohlo.

Při pohotovostním režimu klesá třeba i 3-4% za cca 15 minut.

Myslím že po dvou letech provozu telefonu je to běžný jev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]