Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám Huawei Y5ii, už to budou asi 2 roky. Posledních pár měsíců se baterie vybíjí extrémně rychle.Např. pustím si hudbu - 10-15% nabití baterie klesne za 10-15 minut a to i přes to, že je to jediná spuštěná aplikace. Měla jsem v plánu koupit novou baterii. Vyplatí se? Může být chyba jinde?
Děkuji
Chyba může určitě být i jinde..Je ale otázka, zda se mobil vybijí takto rychle pouze při přehrávání hudby, nebo např. i přes noc, když je pouze v pohotovostním režimu. V jednom telefonu se mi baterie chovala tak, že k poklesu třeba o 20% došlo zcela "skokově" přes noc..a dokonce při vypnutém telefonu. A ač jsem nechaů baterii vyměnit za originální a zcela novou, tak situace pokračovala stále dál. Baterií to tedy evidentně nebylo.
Huawei P10 Lite po roce něco podobného...akorát, že mobil byl v pohotovostním režimu, za noc 50-60% pokles...takže příprava na reklamaci; zkusil jsem jako poslední možnost tovární nastavení, a ejhle, dalšího asi půl roku běží normálně...tolik moje zkušenost...u P10 je "trochu" problém baterii vyměnit, pouzdro je lepeno...takže zkuste, pokud pomůže, ušetříte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.