Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi v mobilu

Od: vional007 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Vždy když se chci přihlásit na WIFI, která je zamčená heslem, tak když to heslo napíši tak např. ze čtyř čárek při ověřování mám jednu a to píši správné heslo. Takže když je WIFI zaheslovaná tak můj mobil se tam nedostane. Když ale není zaheslovaná tak to funguje v pohodě. Prosím o nějakou radu. Předem děkuji. Vojta Hochman

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
První možnost,píšete správně malá a velká písmena? Nepletete si nulu s velkým O?
Druhá možnost,vymažte tu wifinu z telefonu (odstranit záznam sítě) a poté spusťte nové vyhledávání.Dejte pak pozor při psaní hesla.
Víte určitě že máte správné heslo?
vional007
hodnocení

Ano mám správné heslo ani nepíši špatně malá a velká písmena a to vymazání sítě už sem taky zkoušel. Ale děkuji za rady

Napadá mě ještě jedna možnost ale nevím jestli to není blbost,nemáte v telefonu zapnutou VPN-ku?
matesj
Taky si při psaní můžete zobrazit,co vlastně píšete.
Váš telefon nemusí podporovat některá novější šifrování...nepíšete typ telefonu!
vernon
Neznám smartphone, který by neuměl WPA2...
matesj
Dokud nenapíše typ telefonu,tak nic...
Přikláním se ke slabému signálu...on vysílač vidí,jeho už ne.Zarušení ze strany vysílače...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]