Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ps4, nelze se přihlásit k EA, nejde napsat he

Od: tomas11326 odpovědí: 6 změna:
Zakoupil jsem si Battlefield 1 revolution na PS4.Ps plus mám, ale když se chci přihlásit k EA, tak zadat email jde v pořádku, ale když chci zadat heslo tak to tam nic nepíše. Když si dám, aby se heslo zobrazovalo tak to tam někdy napíše nějaký čínský znak. Zkoušel jsem vše kolikrát restartovat a pořád nic, nevím co s tím. Prosím o radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bret
hodnocení

0x

Cau mam ten sami problem nevis co stim?

kaspi11
hodnocení

Nastavil jsem so Playstation do angličtiny a vypnul automatickou upravu slov. A už mi to funguje.
boro
Diky naozaj si pomohol .nastavil som to podla teba slape to
orosz
Jjo, presne, treba prestaviť na angličtinu a vypnúť automatické doplnenie, mne to robilo pri hre Need for Speed
tomaspro
Jj taky NFS 2015. aut. Doplnění jsem nevypinal jen tu angličtinu a stacilo, takže taky díky moc :)

hodnocení

0x

Řešil jsem u PS3 opakované blokování IP adresy. Bylo to ze strany SONY... údajně jsem měl nějaký pokusy o crack nebo BOTa na nějaké hry. PS3 hraje můj mladší syn a pouze přes DVD. Občas se pustí pohádka nebo písnička na YT. Ale napadnutá měla být wifi/router a ten údajně přeposílal nějaké ty nekalé informace, proto nás blokovali. Nedokázal jsem ani ze svého PC poslat na sony požadavek, vše jsem musel řešit z jiného PC na jiné IP.

Po hádce s nějakým operátorem a několika sprostými maily je už pár měsíců klid a vše je funkční. Podle popisu mi připadá, že Sony takto zkouší čistit pokusy o BOTy a měnící se IP adresy. Nemáte náhodou nějaký program na šifrování IP?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]