Nejste přihlášen/a.
Je toto dobrá investice? Lenco TCD-990, cena dnes viděna 3.600 (prodejna Okay), zdá se mi to málo...
Vyžaduji kvalitní poslech a možnost perfektního záznamu z gramofonu i z CD na MC... Prosím odborníky o radu, zda se obloukem této sestavě vyhnout, či ji případně zakoupit - děkuji
Specifikace:
Minisystém, Mikrosystém
Lenco TCD-990
Gramofon s přímým náhonem,
Nominální rychlost 33,45,78, Zvukový
výkon 8 W, Typ tuneru digitální, MP3,
MP3 přehrávač , AM,FM, CD
přehrávač , Vestavěný displej ,
Dálkový ovladač , USB
.
gramofon / magnetofon / CD přehrávač
/ USB
.
FM/AM tuner
.
nahrávání na USB
Ano, děkuji, cením si Vašeho názoru, včera jsem byl i v HiFi bazaru v Brně, ale mi prostě stačí kvalita, kterou zatím získávám na kazeťácích zn. Panasonic z 90. let (nahrávám si z orig. CD na čisté MC vlastní výběry pro svoji potřebu a z kazet vše poslouchám ve sluchátkách) a jelikož tyto kvalitní PANASONIC kazetáky již na trhu de facto nejsou, tak je potřebuju něčím nahradit. Přece mi neříkejte, že bych musel dát kvůli této mnou popisované kvalitě za něco 20 tisíc... Poradte mi kvalitní CD+MC stereo přístroj
Ano, 50letý posluchač MC kazet, dělám si své výběry z orig. hudebních CD (např. Supraphon vydával před 10 lety HITY+jednotlivý rok na CD), toto vše si stáčím na MC a poslouchám ve sluchátkách... nechci nic hlasitého, žádné repráky, jen kvalitně přehrát z CD písničky na MC a tyto poslouchat v přístroji typu PANASONIC RX-FS430, který mi po 22 letech pomalu dosluhuje
Důležité je si připomenout že neustálým přehráváním magnetofonové pásky nahrávka degraduje. A vlasntě i postupem času, uchováváním a skladováním.
D í k y v š e m za odpovědi...
Přesně tak... staré dobré originál MC SUPRAPHON kazety s DOLBY SYSTEM, těch mám také plnou krabici a rád bych sbírku doplnil, pokud prodáváte... děkuji
Za pět stovek, jsem nedávno koupil vnoučatům rádio s přehrávačem CD v bazáru. Když se ti povede něco podobného, můžeš poslouchat relativně kvalitní muziku z CD a nemusíš to zbytečně přehrávat na katety. Ten výběr si můžeš udělat i tak, ale na své CD.
Zkopírujš CD do počítače, vybereš skladby podle chuti, v programu Audacity ořízneš ticho, které vznikne na začátku a nakonci, protože při vypalování by pak mezery byly větší, dáš dohromady počet skladeb připravených k vypálení, podle velikosti CD, upravíš hromadně hlasitost programem mp3 gain a pak vypálíš. Já vypaluji v Neru do formátu cda, ale můžeš i jiným programem, je jich dost. Nebo můžeš vypálit i mp3, vejde se pak na CD víc skladeb. Mám to osvědčené, udělal jsem si tak desítky CD a nejen ze skladeb na CD, ale i stažených a upravených z různých webů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.