Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání s integrovaným tunerem

Od: randis2288 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci si pořídit TV LCD s integrovaným set top boxem a tunerem. Co řeším je nahrávání programů. Dočetl jsem se, že s jedním tunerem je možné nahrávat pouze sledovaný program, což mi je nanic. Potřebuji nahrávat v jakýkoliv čas, např. když nejsem doma. Pro nahrávání v jakýkoliv čas jsou prý potřeba 2 tunery. TV LCD se dvěma tunery jsem však zatím nenašel. Je možné nahrávat programy v jakýkoliv čas i s jedním tunerem nebo co je případně nutné pro to udělat? Děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tva tunery potřebuješ tehdy, jestliže chceš nahrávat jiný program než který právě sleduješ v TV.

randis2288
hodnocení

Přesně tak, to vím, ale to znamená, že si k LCD musím ještě pořídit další tuner?

No pokud se ti nesejde, že budeš z jednoho programu nahrávat a na druhý se budeš chtít v tu samou dobu dívat, tak nemusíš.

randis2288
hodnocení

No právě že sejde, takže pořád nevidím východisko, jak z dané situace co nejlépe vybruslit. Mám rekordér do kterého jsem vrazil skoro 10 tisíc a nechci zbytečně navíc kupovat STB s HDD

No buď STB s HDD nebo jen STB bez HDD a napojit na stávající rekordér.

perda*
hodnocení

0x

Ideálně si kupte ještě set-top-box s HDD na nahrávání, nejsou už ani drahé, viz: www.alza.cz/senco/...

randis2288
hodnocení

Díky za radu, ale mám DVD rekordér za který jsem dal skoro 10tis. a nechci aby jen tak ležel ladem a musel bych si navíc kupovat STB s HDD.

perda*

Obávám se, že pokud DVD rekordér nemá digitální tuner tak to nezprovozníte tak jak chcete. Navíc pokud TV nebude mít výstup, na který by se dal poslat aktuální obraz, tak ani nebudete moci nahrávat program na který koukáte. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]