Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitnes náramek

Od: ivos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, našel jsem fitness náramek Mambo - 1 a funguje jen zobrazování času,kroků,atd. při škubnutí ruky.Je nějaká šance ho rozjet třeba přehráním programu do něj?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Některé chytré "elektroniky", třeba "hodinky" SMART WATCH (nebo donce všechny...nevím) zobrazují hodnoty krátkodobě pouze po prudším pohybu; důvod - šetření baterie...

hodnocení

0x

Základem bude nainstalovat si do mobilu vhodnou aplikaci a spárovat jej.

Nevím jak to má tento "výrobce", ale u Xiaomi náramku byste to zprovozňoval těžko, protože dokud je párovaný k jednomu účtu, nejde spárovat na jiný.

puppy5
hodnocení

0x

Musíš zjistit jaká aplikace jde s náramkem spárovat. Já používám k náramku bfit aplikaci linkfit. Mám pocit, že tam jde připojit více druhů náramků, tak můžeš zkusit. Je normálně na google play.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]