Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde zřídit AppleID?

Od: apprentice* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, krásné ráno, mám problém. Už několikrát jsem si chtěla zřídit AppleID, avšak pokaždé se ‘zaseknu’ na posledním bodu- zadejte heslo, které Vám bylo posláno na e-mail.
Toto heslo zadám, na displeji se mi zobrazí “Vyčkejte, zřizování Vašeho AppleID může trvat i několik minut.” Tak to by snad bylo v pořádku, kdyby pokaždé mi vzápětí nebylo sděleno, že se “Při zřizování AppleID vyskytla chyba. Zkuste akci prosím znovu.”
Ano, to také udělám, a to hned několikrát, avšak pokaždé to končí stejně: “Při zřizování AppleID se vyskytla chyba, zkuste to prosím později. “
Nevíte někdo, co s tím?
Děkuji za každý návrh a odpověď, přeji všem pěkné ráno.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x
Je možné že Apple server má nějakou poruchu, zkuste to třeba o den dva později.
apprentice*
hodnocení

Až tak? Ale děkuji Vám za odpověď, měla jsem v plánu několik dní počkat a Váš komentář mě alespoň přiklonil k názoru, že nemá cenu plašit a hned běžet za AppleServisem pro radu. Děkuji, ušetří mi to cestu.

karel556*
Několikrát se mě stalo něco podobného, při registraci, při přihlašování, nešlo to a nešlo, a ejhle, druhý, nebo třetí den v pohodě bez problému, někdy se zdá že elektronika si žije svým životem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]