Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prosim poradte mi, kde si na netu zalozit schranku pro presun SMS zprav z telefonu. Udajne by se dalo nekde primo u SE? Slozka "Ulozene zpravy" v telefonu ma velmi smesnou kapacitu. Mam zde pouze 3 SMS zpravy a dalsi to jiz nepojme. Dekuji Vam.
Poptám se kamarádky, ona je velká fanynka a sběratelka těchto telefonů, až mi odpoví, tak to sem doplním, tak vydržte.
Tak doplněk od kámošky:
" To musí být prastarý telefon, když pojme pouze tři SMS, i když počet 3 je takový neobvyklý. Pokud toto mobil nepodporuje (ty nejstarší to neumí), tak má bohužel smůlu. Existují taky zálohovací programy pro mobily, pro SE používám například tento:
stahuj.centrum.cz/...
ale jak říkám, mobil MUSÍ podporovat připojení k počítači - ať už přes datový kabel, infraport nebo bluetooth.
Pokud k PC připojit nepůjde, pak lze vyndat SIM kartu, vložit ji do "lepšího"mobilu, ten propojit s počítačem, zazálohovat SMS a vrátit SIM kartu do původního telefonu.
O zálohování do schránky na internetu nevím nic, protože vždy zálohuji přes program pomocí mobilu připojeného jedním ze tří výše uvedených způsobů. Ani bych svoje SMS internetu nesvěřovala, takže v tomto směru fakt nevím."
Dekuji Vam za radu, Zkusim onu stranku. Tento mobil jsem si prave koupila :o)) predpokladam ze je na trhu tak pul az 3/4 roku. Je to hudebni typ W580i. Bezne pojme opravdu spoustu SMS...ale ve slozce ZPRAVY - ULOZENE ZPRAVY - se neda ukladat. Tam mam pouze ty tri SMS.
Váš telefon má 12MG-paměť a správně na něm můžete uložit až 200 SMS.To znamená,jestli v něm nemáte nahráno hodně skladeb a tím pádem je přeplněná pamět.karta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.