Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STRONG -Android

Od: karolka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den používám pro příjem tv a internetu přijímač SRT 2400-přijímač má Android -zajímá mě pokud někdo tento přijímač vlastníte (nebo jemu podobný) zda se toto zařízení čístí nějakým čistícím programem ,když jsem napojen na wifi může se zavirovat? Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, OS Android se zavirovat může. Vy si můžete nainstalovat antivir Comodo (viz odkaz) a pro čištění CCleaner (viz druhý odkaz). Zdravím!

antivirus.comodo.com/... .

ccleaner.en.uptodown.com/...

doplněno 08.07.18 17:48:

Můžete zkusit místo CCleaneru aplikaci viz odkaz. Ano, to se stává, že aplikace nejde nainstalovat (zřejmě nespolupracuje s verzí OS Android), tak se zkusí jiná.

clean-master-cleaner.en.u/...

karolka
hodnocení

CCleaner jsem už zkoušel a napsalo to že tato aplikace není vhodná pro toto zařízení -zkusím Comodo uvidíme Děkuji

vernon
hodnocení

0x
Viry pro Android neexistují. Pouze trojští koně a ty si majitel do zařízení vzdy natahá sám.
Predstava, že se do Androidu jen tak dostane malwaire a sám se nainstaluje, je zcela mylná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]