Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash rom

Od: smrtcheck* odpovědí: 10 změna:

tak uz tady zase otravuju. Vlezl jsem do bootloader menu a mam tam napsano: HERM200 IPL-1.04 HERM200 SPL-2.10.Olipro. takze otazka je co mam hledat za WM?chtel bych WM 6.5 cz. Jeste me v bootloaderu strasi to ze v bilem radku je napsano serial. Muzete mi pls nekdo poradit? Diky smrcek

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co vlastně chceš jako dělat?

smrtcheck*
hodnocení

Mno chtel jsem flashnout rom, dat si jinej protoze tnhle je divnej, pozde mi prichazeji sms a na to mi poradili abych si prehral sw...

Přehrátí (upgrade) dělají na ve kdejaké prodejně, pravděpodobně nějakých komunikátorů, protože ani nepíšeš o jaké zařízení se jedná.

smrtcheck*
hodnocení

Tak to se omlouvam jestli to tam neni, je to htc tytn a jelikoz uz mam davno po zaruce tak mi to podle me neudelaji...?

Udělají, proč by ne. Budě tě to stát pár stovek.

smrtcheck*

a to je ten problem. Zrovna pred vanocema, tak jsem myslel ze to pujde nejak zadara. Ale tak co, kdyz ne tak tak aspon za penize, diky

Můžeš se pokusit i doma zadarmo, ale je to trochu riziko. Takhle to snad udělají odborníci. Proč to vlastně chceš flashovat? Jen proto, že je nivější verze s několika novinkami?

smrtcheck*
hodnocení

ne,protoze mi blbnou zpravy, kdyz mi ma prijit tak se jen rozsviti a kdyz jdu do menu zprav tak zazni ton a prijme se.,...a to treba kdyz tam jdu az za tyden,...jako by byl zaseklej, a na to mi poradili preinstalovat windows v htc tytn...tak se o to pokousim ale muj htc proste nejde napojit na pc, nic nedela kdyz ho tam napojim, jen se nabiji, nic jinyho. ani pc nic nedela.

Zkoušel jsi udělat hardwérový reset, tedy uvést zařízení do továrního nastavení?

smrtcheck*
hodnocení

to bylo prvni co jsem udelal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]