Nejste přihlášen/a.
tak uz tady zase otravuju. Vlezl jsem do bootloader menu a mam tam napsano: HERM200 IPL-1.04 HERM200 SPL-2.10.Olipro. takze otazka je co mam hledat za WM?chtel bych WM 6.5 cz. Jeste me v bootloaderu strasi to ze v bilem radku je napsano serial. Muzete mi pls nekdo poradit? Diky smrcek
Mno chtel jsem flashnout rom, dat si jinej protoze tnhle je divnej, pozde mi prichazeji sms a na to mi poradili abych si prehral sw...
Přehrátí (upgrade) dělají na ve kdejaké prodejně, pravděpodobně nějakých komunikátorů, protože ani nepíšeš o jaké zařízení se jedná.
Tak to se omlouvam jestli to tam neni, je to htc tytn a jelikoz uz mam davno po zaruce tak mi to podle me neudelaji...?
a to je ten problem. Zrovna pred vanocema, tak jsem myslel ze to pujde nejak zadara. Ale tak co, kdyz ne tak tak aspon za penize, diky
Můžeš se pokusit i doma zadarmo, ale je to trochu riziko. Takhle to snad udělají odborníci. Proč to vlastně chceš flashovat? Jen proto, že je nivější verze s několika novinkami?
ne,protoze mi blbnou zpravy, kdyz mi ma prijit tak se jen rozsviti a kdyz jdu do menu zprav tak zazni ton a prijme se.,...a to treba kdyz tam jdu az za tyden,...jako by byl zaseklej, a na to mi poradili preinstalovat windows v htc tytn...tak se o to pokousim ale muj htc proste nejde napojit na pc, nic nedela kdyz ho tam napojim, jen se nabiji, nic jinyho. ani pc nic nedela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.