Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv thomson - vyskakujuce okno

Od: bany* odpovědí: 5 změna:
kazdych 5s mi vyskoci toto okno.. neviem to nijak dlhodobo vypnut, exit/return pomoze na 5s a znova..
Tv thomson - vyskakujuce okno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na levé straně máš otevřené nějaké menu televizotu a po těch pěti sekundách se zobrazí nápověda k funkci HDMI.

Když zavřeš obě menu, tak by to mělo být vyřešený.

Jinak musíš hledat v jednotlivých položkách nastavení televize. A nebo počkat až poradí někdo, kdo má stejnou televizi.

ybopuzyz
hodnocení

0x

Vypni si v menu nastavení pro prodejnu. Nebo dej tovární nastavení a nastav domácnost.

bany*
hodnocení

dakujem! pomohlo :))

Dobře, že pomohlo, ale je to nedostatek TV a nekvalifikovanost personálu v prodejně. Personál na to měl upozornit a moje Sony Bravia na to upozornila sama při prvním zapnutí po koupi před cca měsícem*smich*

michalkodrle
hodnocení

0x
Právě jsem na to prisel na ovladači klikněte na ozubené kolečko nastavení. Jdete do sekce systém a kliknete Na režim prostředí, následně vyberte domácnost :) me to pomohlo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]